Promo

Suradnja dm-a s hrvatskim OPG-ovima kao odgovor na želje kupaca

Foto: Promo
OPG Prpić
Foto: Promo
OPG Prpić
Foto: Promo
OPG Prpić
VL
Autor
PR Članak
30.05.2017.
u 15:48
dm je u siječnju 2017. godine u asortiman uvrstio proizvode Diane Prpić čiji je OPG prošle godine bio među tri najbolja u kategoriji mlade nade u akciji Zlata vrijedan. Ponudu graha OPG-a Prpić dm je prilagodio količinama kojima OPG raspolaže.
Pogledaj originalni članak

Grah plavac i grah trešnjevac koji se mogu kupiti u dm-u dolaze s 14 hektara zemljišta u Brežanima, selu pokraj Karlovca, gdje voditeljica OPG-a, dvadesetšestogodišnja Diana Prpić, s majkom, ocem i bakom, uzgaja jagode, lubenice, krumpir, kupus, batat, buče i grah.

Foto: Promo
OPG Prpić

dm je u siječnju 2017. godine u asortiman uvrstio proizvode Diane Prpić čiji je OPG prošle godine bio među tri najbolja u kategoriji mlade nade u akciji Zlata vrijedan. Ponudu graha OPG-a Prpić dm je prilagodio količinama kojima OPG raspolaže. Prema dosadašnjem iskustvu suradnje s hrvatskim OPG-ovima, u dm-u vjeruju kako će suradnja omogućiti daljnji razvoj poslovanja i proizvodnje OPG-a, a time i uključenje većih količina proizvoda u ponudu svih prodavaonica dm-a u Hrvatskoj.

I u 2017. godini dm se pridružio akciji Zlata vrijedan koja promiče obiteljsko poljoprivredna gospodarstva i hrvatske poljoprivredne proizvođače te nagrađuje najbolje. Podrška akciji nastavak je dm-ovog razvoja ponude s naglaskom na prehrambene proizvode i proizvode ekološkog porijekla.

dmBio - prvu vlastitu marku organskih prehrambenih proizvoda - dm je razvio kako bi odgovorio na potrebe sve većeg broj kupaca koji biraju ekološke proizvode jer, uz kvalitetan proizvod, dobivaju i garanciju da su oni proizvedeni u skladu sa smjernicama održivog razvoja, uzimajući u obzir bioraznolikost i očuvanje okoliša.

Foto: Promo
OPG Prpić

Uz vlastitu marku prehrambenih organskih proizvoda, dm je ostvario suradnju s nizom domaćih ekoloških proizvođača. Kupci na policama dm-a mogu pronaći i eko lješnjak iz Preloga, gavezovu i nevenovu mast iz Kloštar Ivanića, brašno od rogača iz Komiže te prirodnu kozmetiku iz Svete Nedelje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr