City Plac

Najbogatija ponuda mlijeka i mliječnih proizvoda među svim zagrebačkim tržnicama

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
city plac
Foto: Promo fotografije
city plac
Foto: Borna Filić/PIXSELL
04.11.2015., Zagreb - Cityplac u trgovackom centru City Center One West. Kudelic mesne delicije. Mini mlijekara Veronika. Photo: Borna Filic/PIXSELL
05.02.2016.
u 14:03
Najmodernija gradska tržnica može se pohvaliti izvrsnom ponudom kvalitetne hrane domaćih proizvođača
Pogledaj originalni članak

Obožavatelji sireva i ostalih finih mliječnih proizvoda kao omiljenu destinaciju u Zagrebu ili već imaju ili će je imati – City Plac. Tržnica u City Centeru one West, među ostalim izlagačima, okuplja čak tri vrhunska domaća proizvođača sireva.

To su Gligora, poznata obiteljska sirana iz Kolana s otoka Paga čiji su ovčji, kravlji i kozji sirevi osvojili brojna domaća priznanja i nagrade, i to prva mjesta na “World Cheese Awards”, “Global Cheese Awards”, “Great Taste Awards”... Mini mljekara Veronika na području Zagreba i okolice poznata je po kvalitetnom mlijeku, ali i vrhnju, maslacu, kajmaku, namazima, mlaćenici i sirutki te svježim, mekim i polutvrdim sirevima. Svi ti proizvodi već su osvajali nepca najizbirljivijih kupaca na zagrebačkim gradskim tržnicama, a neizostavan su dio i City placa.

Na ovoj novoj tržnici odnedavno se mogu kupiti i sirevi Šestak, i to svježi kravlji, kuhani, polutvrdi masni i sir škripavac.

Zaista bogat izbor koji će zadovoljiti nepca najvećih gurmana. City plac radi svaki dan do 21 sat i nudi užitak kupnje špeceraja u toplom, natkrivenom ambijentu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.