potraga za domom

Pet montažnih kuća, s parcelama, na super lokacijama po super cijenama

Foto: Njuškalo.hr
Pet montažnih kuća, s parcelama, na super lokacijama po super cijenama
11.01.2024.
u 07:00
Ako nemate svoje zemljište još uvijek je povoljnije kupiti montažnu kuću u parcelom i priključcima
Pogledaj originalni članak

Montažne kuće posljednjih godina doživjele su pravi bum, što zbog brzine gradnje, što zbog (često) povoljnije cijene. Ako nemate svoje zemljište još uvijek je povoljnije kupiti montažnu kuću u parcelom i priključcima. Evo naših prijedloga koje smo pronašli na njuškalu.

Okolica Samobora, 130 kvadrata, 200.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Samostojeća niskoenergetska montažna kuća s pomoćnim objektom u izgradnji u mjestu Vrbovec Samoborski pokraj Samobora.
Parcela je ukupne veličine 1.600 m2 od čega kuća tlocrtno ima 130 m2, a pomoćni objekt 22 m2.
Kuća se sastoji od ulaznog prostora, dvije kuhinje spojene s dnevnim boravkom, dvije veće i jedne manje sobe, kupaonice i toaleta.
Nastavno na kuhinju je praonica iz koje se ulazi direktno u garažu. Garaža je veličine 20 m2. Manjim preinakama je moguće iz manje sobe izvesti veću, a od zasebnog toaleta dobiti još jednu kupaonicu. Oko kuće je predviđeno opločenje za terasu. Pomoćni objekt se sastoji od dvije prostorije i kupaonice. Sav izolacijski materijal koji dolazi između prostorija je već kupljen, izolacija koja ide ispod fasade na vanjskim zidovima je postavljena i kupljena je boja za fasadu. Također su postavljena i garažna električna rolo vrata.

Okolica Tinjana, 110 kvadrata, 332.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Montažna prizemnica sa bazenom u mirnoj i prirodnoj idili. Kuća će se sastojati od natkrivene terase, dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje, tri spavaće sobe i tri kupaonice. Natkrivena terasa će nuditi lijep pogled na vrt koji će biti uređen mediteranskim biljem, te sunčalište s bazenom površine 30 m2 koji omogućuje potpuni užitak u ljetnom periodu. Kući pripada velika okućnica od 2100 m2.
Grijanje i hlađenje je putem klima uređaja. Kuća se prodaje po sistemu ključ u ruke s namještajem.

Dugo Selo, 115 kvadrata, 295.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Obiteljska montažna kuća odličnog rasporeda, sagrađena 2008. godine. Prodaje se potpuno namještena. Sastoji se od open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spremišta, tri prostrane spavaće sobe, velike kupaonice s toaletom, gostinjskog toaleta, komotnog ulaznog dijela i prostranog hodnika i terase kako sa ulazne strane tako i sa strane dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone. Potkrovlje nije stambeni prostor nego se može koristit kao ostava, prazan je prostor pun raznih mogućnosti.
Odlično izolirana nekretnina sa super zvučnom i toplinskom izolacijom, grijanje je na plin. Parcela je uvučena i ima svoj pristupni put na koji je potrebno stavit kocke ili ga asfaltirati. U dvorištu ima dosta prostora za izgradnju sjenice, pečenjare i svega potrebnog za potpunu komociju...

Zagreb, Vrapče, 144 kvadrata, 180.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Montažna kuća u fazi izgradnje u Vrapču (Jačkovina), NKP 144 m². Sobnost kuće, dizajn pločica i vrsta parketa ovisi o izboru kupca. Biti će opremljena KMS PVC stolarijom, troslojnim IZO staklima, A++ izolacijom te solarnim panelima (4 kw). Osim struje i vode, parcela ima odobrenje za priključak plina iako je predviđeno da se plin ne koristi jer će grijanje po projektu biti podno na struju s dizalicama topline. Površina okućnice iznosi 726 m² no zemljište je kaskadno te nije sva površina iskoristiva. Vanjski gabariti kuće ne mogu se mijenjati s obzirom da je kuća već u izradi.

Varaždin, 146 kvadrata, 360.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Nisko-energetska montažna kuća od 112m2 sa garažom od 50m2. Iste se nalaze na terenu od 694m2. Kuća je vanjskih gabarita 14,5x10 metara. Nalazi se u iznimno mirnom dijelu grada Varaždina s pogledom na Ivanščicu a udaljenost do centra grada iznosi 1km. Kuća se sastoji od jedne manje kupaone s tuš kabinom i wc-om, jedne veće kupaone s kadom i wc-om, od prostorije s perilicom rublja (Miele), spavaće sobe (boxspring krevet Hespo), gostinjske sobe, radne sobe, dječje sobe, hodnika, dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje i terase. Namještaj je uglavnom izrađen po mjeri i prilagođen maksimalnoj iskoristivosti prostora. U kući je podno grijanje. Na terenu se nalazi garaža sa sanitarnim čvorom, klima uređajem (grijanje/hlađenje) te perilicom rublja i sušilicom rublja. U stražnjem dijelu dvorišta se nalazi kućica za djecu ispod koje se nalazi spremište za vrtni alat i slično. Živu ogradu čini nasad lovor višnje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PE
perodeta
15:51 12.01.2024.

Znaci kuća dugačka 38m x 3,75m je vama odlična? Kakvo je samo zemljište da se to moralo raditi?

NE
Neretva93
13:39 11.01.2024.

Ljudi koji su branili Vukovar država triba da osigura po jednu kućicu i omogućiti da rade,no penzija!!!

DU
Deleted user
13:08 11.01.2024.

Ne znam kako ovo za Varaždin možete napisati da je super cijena, a kuća je negdje u Sračincu, ili još gore u Kučanu s pogledom na bale smeća.