Luksuzno zdanje

Ako ste oduvijek maštali o vlastitoj stanciji evo prilike, ova istarska ima i veliki bazen i kino dvoranu

Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
Foto: Njuškalo.hr
13.04.2024.
u 07:00
U predivnom dijelu Istre gdje možete doživjeti sva 4 godišnja doba u punom sjaju, smjestilo se prelijepo imanje koje se prostire na 17.297m2 zemljišta, a na kojem se nalaze dvije adaptirane autohtone kamene kuće i novogradnja.
Pogledaj originalni članak

U predivnom dijelu Istre gdje možete doživjeti sva 4 godišnja doba u punom sjaju, smjestilo se prelijepo imanje koje se prostire na 17.297m2 zemljišta, a na kojem se nalaze dvije adaptirane autohtone kamene kuće i novogradnja. Novogradnja je trenutno u fazi rekonstrukcije, vrlo moderan projekt s wellnessom, kino dvoranom, ljetnom kuhinjom, vinskim podrumom i 18 metarskim bazenom koji je potrebno dovršiti.
Stambeni prostor površine je 232 m2, novogradnja je 279 m2, te je tu još i 517 m2 otvoreno-natkrivenih prostora i 3.600 m2 odvojenog građevinskog zemljišta, a ukupna površina iznosi 17.297 m2.

Imanje je na idealnoj poziciji, udaljeno svega 3 km od Grožnjana, 6 km od Buja i 7 km od slovenske granice. Zbog svojeg položaja pružit će vam najbolje od Istre, od izleta biciklom u pitomoj prirodi, posjeta obližnjim vinarijama i konobama s istarskim specijalitetima ili izleta u Sloveniju i Italiju. Cijena ove stancije je 2 milijuna eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.