hit sezone

Znate li koja će boja obilježiti jesensku sezonu? Ima cool ime i izgleda odlično u interijeru!

Foto: Shutterstock
Znate li koja će boja obilježiti jesensku sezonu? Ima cool ime i izgleda odlično u interijeru!
13.09.2019.
u 08:00
Od nježnoroze, popularno nazvane baby roza, pa sve do jarkoružičaste, popularne su sve nijanse ove boje. Poželjno je kombinirati ih međusobno, dakle različite tonove, a ono na što valja obratiti pažnju su teksture
Pogledaj originalni članak

Ružičasta je ove godine u fokusu svih koji se bave opremanjem i uređenjem interijera. Vibrantna ružičasta, kako je nazivaju dizajneri, dolazi u posve neočekivanim kombinacijama i nijansama boja.

Foto: Shutterstock

Od nježnoroze, popularno nazvane baby roza, pa sve do jarkoružičaste, popularne su sve nijanse ove boje. Poželjno je kombinirati ih međusobno, dakle različite tonove, a ono na što valja obratiti pažnju su teksture.

Naime, iznimno je bitno, kada se radi s varijacijama jedne boje u prostoru, da su materijali različiti kako bi se izbjegla, u slučaju ružičaste, pretjerana slatkoća. Nitko ne želi da mu dom izgleda kao dućan bombona.

Hrabriji će ovaj trend prigrliti objeručke, dok će oni rezerviraniji nabaviti tek pokoji pink detalj. U kojoj god skupini se nalazili, pogriješiti nećete unesete li u svoj dom ove jeseni – vibrantnu ružičastu!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.