makeover

Za najbržu promjenu u kuhinji dodajte zlatne detalje, opet su in!

Foto: shutterstock
Za najbržu promjenu u kuhinji dodajte zlatne detalje, opet su in!
08.04.2021.
u 13:27
Ako razmišljate o preuređenju kuhinje svakako u obzir uzmite trend skrivene nape. U posljednje je vrijeme jako popularno integrirati napu u pozadinski zid za stvaranje ljepšeg vizualnog dojma
Pogledaj originalni članak

Mnogi materijali koji su godinama bili zanemarivani vraćaju se na kuhinjsku scenu, ali se koriste na posve nove načine. Mesingane nape, bakrene ploče, drveni ormarići, oniks umjesto mramora, jedinstvena rasvjeta, sudoperi u različitim završnim obradama - toliko dobrih stvari.

Foto: Promo fotografija
record kuhinje lesnina

Odabir materijala najvažniji je dio dizajniranja luksuzne kuhinje. To se posebno odnosi na zlatne detalje koji su se u kuhinje vratili u velikom stilu. Ako tragate za brzom promjenom u kuhinji, obavezno dodajte nešto zlatno. To može biti zdjela za voće, slatne slavine ili zlatne kukice i rasvjeta koji će momentalno podići kuhinju i dati joj dozu luksuza.

Foto: Zara Home

Uz zlatne detalje, veliki trend u kuhinjama su i otvorene police koje se koriste umjesto gornjih ormarića.

Foto: Promo fotografije
zlatni detalji

Ako razmišljate o preuređenju kuhinje svakako u obzir uzmite trend skrivene nape. U posljednje je vrijeme jako popularno integrirati napu u pozadinski zid za stvaranje ljepšeg vizualnog dojma.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.