Interijer za uživanje bez grižnje savjesti

Vlasnica već godinama zagovara pravilo “pazi što jedeš” i to se vidi i na meniju

Foto: Dom i vrt
Vlasnica već godinama zagovara pravilo “pazi što jedeš” i to se vidi i na meniju
05.12.2016.
u 08:30
Kako je sve više ljudi svjesno da je prehrana jedna od najbitnijih stavki za zdrav život, ne čudi da se u metropoli, ali i u drugim gradovima otvara sve više trgovina i restorana čija se ponuda temelji na namirnicama provjerena podrijetla s lokalnih OPG-ova.
Pogledaj originalni članak

Upravo je takva i priča restorana Simple Green koji je svoja vrata otvorio u zagrebačkom Rudešu, točnije u Jablanskoj 24. Riječ je o konceptu kojim dominira jednostavnost, kreativnost i “zeleni pristup”.

Foto: Dom i vrt

U Simple Greenu tako nećete biti stavljeni pred kušnju teškog odabira među brojnim jelima, a opet ćete uživati u raznolikosti jednostavnih, ukusnih i kvalitetnih obroka pripremljenih s pažnjom i šp. Svaki dan moći ćete kušati neko novo glavno jelo, a svaki tjedan na meniju čekat će vas drugačiji izbor.​

Foto: Dom i vrt

Posebnost je ovog mjesta i izbor jednostavnih i katkada zaboravljenih jela “iz bakine kuhinje” prema tradicionalnim hrvatskim receptima. Simple Green mjesto je za sve one koji se žele hraniti prirodno i zdravo, kao i za one koji su znatiželjni probati nova i drugačija jela.

Foto: Dom i vrt

To je ujedno i mjesto gdje možete pojesti lagani ručak u miru i tišini, čemu je ujedno i namijenjen prednji dio restorana. Interijer je uređen minimalistički, u neutralnim bojama i posve podređen hrani koja se u njemu poslužuje. I bonus za kraj, kućni su ljubimci dobrodošli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
13:09 05.12.2016.

Puno stabala ne vidi se suma.Tako u ovom vjerovatno narucenom clanku pored dosta rijeci nije prezentirano niti jedno jelo.Novinarka je sigurno pohodila politicku skolu,gdje uce kako puno pricati,a nista ne reci.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:15 06.12.2016.

Zakaj nigdje ne pise placeni promotivni clanak? I uz put, nije li smijesno govoriti o delicijama u restoranu koji ima menu (ili kako vi to po srpskom pisete meni)? U takve restorane ne dolaze ljudi koji zele odabrati svoj obrok, nego oni koji ce pojesti sto god ima.