Pouzdani pomoćnik

Uz ovakav sudoper nećete izlaziti iz kuhinje

Foto: Hanshroge
Foto: Hansgrohe
Foto: Hansgrohe
Foto: Hansgrohe
24.10.2019.
u 12:18
Moderno dizajnirani, sudoperi iz linije S41 s organskim oblicima sa zaobljenim rubovima, savršeno se uklapaju u gotovo sve vrste kuhinja, a standardni odvod za prelijevanje skriven je od izravnog pogleda što naglašava aerodinamični dizajn sudopera i stavlja fokus na ono bitno
Pogledaj originalni članak

Dosadašnje linije kuhinjskih sudopera od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika ili SilcaTec granita, Hansgrohe, proizvođač sanitarne opreme, nadopunio je novom linijom S41.

Ovaj novi funkcionalan i praktični sudoper pouzdan je pomoćnik u kuhinji, lako ga je čistiti te je iznimno trajan. S41 ima visokokvalitetnu završnu obradu od nehrđajućeg čelika i opremljen je podlogom za prigušivanje zvuka te stabilizacijskim elementima zaduženima za sigurno prijanjanje slavina.

Foto: Hansgrohe

Sudoperi iz linije S41 modernom su dizajnirani, a njihovi organski oblici sa zaobljenim rubovima savršeno se uklapaju u gotovo sve vrste kuhinja. Nadalje, standardni odvod za prelijevanje integriran je sa strane te je skriven od izravnog pogleda što naglašava aerodinamični dizajn sudopera i stavlja fokus na ono bitno.

Modeli nove linije kuhinjskih sudopera dostupni su u različitim oblicima i veličinama. Osim onih sa standardnim koritima od 60 centimetara, tu su i modeli sa i bez ploče za cijeđenje od 45 ili 50 centimetara, kao i kombinacija dvostrukog sudopera s manjim koritom i pločom za cijeđenje smještenima na lijevoj ili na desnoj strani, ovisno o rasporedu kuhinje. Također, može se izabrati set za automatsko ili ručno ispuštanje vode.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.