Samo sutra

U novom broju Livinga vodimo vas u dvije genijalne kuće, na Lošinju i u Gorskom kotaru!

U novom broju Livinga vodimo vas u dvije genijalne kuće, na Lošinju i u Gorskom kotaru!
02.10.2020.
u 07:00
Vlasnici su bili ti koji su u obje ove vile, kada govorimo o uređenju, vodili glavnu riječ, a na vama je da se uvjerite kako su dobar posao napravili - garantiramo da ćete se oduševiti i nadahnuti njihovim originalnim idejama
Pogledaj originalni članak

Prva subota u listopadu dan je za novi broj magazina Living, ali to već znate. Ono što ne znate je blago koje se skriva u ovom jesenkom broju. Bili smo jako vrijedni - posjetili smo dvije, malo je reći  - senzacionalne, kuće. Jedna, Villa Veli dvor skriva se na predivnom otoku Lošinju, a druga  - vila Zoe, je smještena u šumi, u netaknutoj prirodi Gorskog kotara.

Vlasnici su bili ti koji su u obje ove vile, kada govorimo o uređenju, vodili glavnu riječ, a na vama je da se uvjerite kako su dobar posao napravili  - garantiramo da ćete se oduševiti i nadahnuti njihovim originalnim idejama.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Kad smo kod originalnih ideja, naša stilistica, inače dizajnerica interijera Ankica Juričević otvorila je svoj studio u centru Zagreba. Chic & Antique studio zamišljen je kao mjesto okupljanja i druženja, uvijek s drugačijim dekoracijama, a mi smo ga iskoristiti za snimanje editorijala. Tragate li za inspiracijom za jesensko uređenje doma, tu ćete ju sigurno naći.

Ako ćete se sutra družiti s nama vidjet ćete i brojne novitete iz domaćih trgovina, istražili smo i sve o kuhinjama po mjeri koje su psssst - na akciji, a ako vam nedostaju putovanja, vodimo vas na  - glamping!

Tu su i perjanice domaćeg dizajna, prije svega Tina Sablić koja se svojim radom u uređenju interijera probila čak dok britanskog Voguea!

Naravno, imamo i super recepte koje morate isprobati. Ovaj put nadahnuo nas je zagrebački Noel koji subotom od sad u ponudi ima i posebne ručkove.

No, da vam baš sve ne otkrijemo, sutra trk na kiosk po svoj primjerak Livinga, samo uz Večernji list!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.