savjet plus

Četiri super ideje za preuređenje kupaonice koje možete odraditi sami

Foto: Žarko Bašić/PIXELL
Četiri super ideje za preuređenje kupaonice koje možete odraditi sami
22.10.2020.
u 10:30
Za dojam prozračnosti i svježine birajte svijetle 
nijanse namještaja i dekoracija. Biljke, makar i umjetne, “oživit” 
će svaku kupaonicu
Pogledaj originalni članak

Vaša intimna oaza u domu - kupaonica - zahvaljujući trendovima u uređenju vrlo brzo postaje jedna od najmodernijih, ali i iznimno ugodnih prostorija. Predlažemo vam četiri opcije koje možete iskoristiti kao inspiraciju bilo da preuređujete kupaonicu ili pak da krećete "od nule".

Crvena i crna vole se javno

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Elegantnu i profinjenu crnu kupaonicu razbijte detaljima u crvenoj te osvježite onima zelenoj boji. Biljke, prave ili umjetne dat će svježinu i toplinu svakoj prostoriji p atako i kupaonici.

Elegancija u sivom

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Siva je boja koja se sve češće pojavljuje u interijerima i apsolutni je hit! Odlična je za kombiniranje s drugim bojama, a posebno voli nježne tonove ljubičaste i roze te naglaske u zlatnim detaljima.

Za više kvadrata

Foto: Žarko Bašić/PIXELL

Imate li kupaonicu manje kvadrature, vaš izbor neka budu svijetli elementi podcrtani nježnim pastelnim tonovima. U takvim kupaonicama tuš je bolja opcija od kade.

Jednostavno i elegantno

Foto: Žarko Bašić/PIXELL
Pametnim odabirom detalja od mekanih materijala ili imitacije drveta stvorit ćete toplu i ugodnu atmosferu, a za dojam luksuza odaberite rezano cvijeće i zanimljive, za kupaonicu pomalo neočekivane detalje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.