Hit mjesto

Splitska oaza ljepote oduševila nas je fantastičnim interijerom

Foto: Ivan Ivanišević
Splitska oaza ljepote oduševila nas je fantastičnim interijerom
24.04.2023.
u 13:51
Za uređenje je bio zadužen Angelika Design, a prostorom dominiraju tople, zemljane nijanse koje se isprepliću s upečatljivim zlatnim detaljima. Bijele i bež fotelje te sofe doprinose prozračnosti prostora, a drvene police na zidovima dodatno pojačavaju topli ugođaj
Pogledaj originalni članak

Užurbana svakodnevica ne ostavlja previše vremena koje možete posvetiti isključivo sebi. Mnogobrojne obveze, vrijeme koje kao da sve brže prolazi i stres nerijetko ostavljaju posljedice na naše fizičko i psihičko zdravlje, stoga ne čudi da je self care narativ izrazito zaživio. Upućuje nas da uzmemo predah, uživamo u svojim rutinama koje čine da se osjećamo bolje, da se tetošimo i stavimo sebe na prvo mjesto. Briga o nama samima mora biti prioritet, a jedan aspekt te iste brige podrazumijeva i njegovan izgled. Uz pravilnu prehranu i zdrave životne navike, svoj doprinos, složit će se svi, daju i beauty tretmani.

Foto: Ivan Ivanišević

Osim što beauty tretmani ''poliraju'' naš fizički izgled, oni su i bijeg od svakodnevnih obveza i savršena prilika da odmorite i tijelo i duh. Upravo time vodi se poznata splitska oaza ljepote – Beauty Centar Touch, kojeg od danas možete posjetiti i na drugoj, novoj lokaciji – u modernom prostoru u Poljičkoj cesti 26 D. Povodom otvorenja, vlasnica salona, Monika Miše, svojim je suradnicima, klijentima i prijateljima upriličila i veliki event, na kojem su okupljeni, uz nastup Maje Šuput, nazdravili te saznali sve o novom splitskom 'place to be' mjestu.

Foto: Ivan Ivanišević

Ambijent nove poslovnice Beauty Centra Touch osvaja na prvi pogled. Za uređenje je bio zadužen Angelika Design, a prostorom dominiraju tople, zemljane nijanse koje se isprepliću s upečatljivim zlatnim detaljima. Bijele i bež fotelje te sofe doprinose prozračnosti prostora, a drvene police na zidovima dodatno pojačavaju topli ugođaj. Za iznimno cozy atmosferu zaslužne su i brojne lampe i drugi izvori svjetla, vaze s bijelim ružama, kao i savršen izbor detalja koji zaokružuju ideju o decentnom, elegantnom prostoru uređenom s dozom svedenog luksuza. Posvećenost kvaliteti osjeti se na svakom koraku, kao i na onom najvažnijem – beauty uslugama koje Touch pruža.

Foto: Ivan Ivanišević

Cilj Beauty Centra Touch jest ostvariti viziju ljepote i pružiti klijentima sve na jednom mjestu, koristeći najnovije tehnike i tehnologije koje nudi estetska industrija. U svom radu stručno osoblje koristi provjerenu i visokokvalitetnu kozmetiku i preparate te pruža savjete o održavanju zdravog tijela te lijepog i mladolikog izgleda. Individualnim pristupom, prepoznajući i poštujući želje i vrijeme klijenta, Beauty Centar Touch nastoji svakom klijentu pružiti najbolju uslugu i ugodan boravak.

Foto: Ivan Ivanišević

Beauty usluge podijeljene su u šest kategorija: tretmani lica, tretmani tijela, masaže, njega ruku i stopala, depilacija te trepavice i obrve. Od tretmana lica svakako se ističu hydracool tretman, bukalna masaža, dermapen tretman, dijamantna mikrodermoabrazija i mnogi drugi, a klijentima je na raspolaganju i profesionalna njega kože vrhunskim Dermalogica proizvodima i tretmanima. Čvrstu i glatku kožu tijela lakše je postići uz tretmane tijela: king shape tretmanom, maderoterapijom i brazilskom maderoterapijom. Duhovno resterećenje i duboku relaksaciju postignite uz masažu, a Touch nudi relax, medicinsku, sportsku i anticelulitnu masažu te lifting masažu lica.

Foto: Ivan Ivanišević

Ljubazno i stručno osoblje pobrinut će se i za izgled vaših ruku i stopala. Pedikuru i manikuru zaokružite uslugom trajnog laka, a nijansu možete izabrati iz široke ponude OPI lakova. Glatku kožu bez dlačica postignite depilacijom, a osim klasičnih depilacija šećernom pastom i voskom, Beauty Centar Touch u svojoj ponudi ima i Lycon depilaciju, koja koristi topao, a ne vruć te nježan, a učinkovit Lycon vosak. Za kraj, pažnju zaslužuju i trepavice i obrve, uz lash lift te threading, drevnu metodu uklanjanja dlačica koncem.

Foto: Ivan Ivanišević

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.