Inovacija

SmartThings za upravljanje domom lakše no ikada, iz svakog kutka doma

SmartThings za upravljanje domom lakše no ikada, iz svakog kutka doma
02.08.2018.
u 10:37
Samsung je predstavio svoja dva nova uređaja kojima je proširio portfelj Samsungovih tableta - Galaxy Tab S4 i Galaxy Tab A 10.5''
Pogledaj originalni članak

Samsung Galaxy Tab S4, novi Android 2-u-1 tablet, dizajniran je tako da potakne produktivnost u svim situacijama, bilo da se korisnici nalaze u uredu, kod kuće ili u pokretu. Galaxy Tab S4 donosi iskustvo koje im pomaže da rade učinkovitije, s manje napora, uz veću produktivnost i mobilne značajke koje im omogućuju da budu u potpunosti operativni. U kombinaciji s modernim dizajnom, koji uključuje impresivan zaslon, četiri zvučnika i poboljšano iskustvo zabave, Galaxy Tab S4 predstavlja savršen uređaj za one koji trebaju prijenosni uređaj poput tableta s mogućnostima koje ima stolno računalo.

Kako bi zadovoljio potrebe korisnika, Galaxy Tab S4 dolazi i s otmjenom S Pen olovkom, koja korisnicima nudi izvrstan način za izražavanje kreativnosti i komuniciranja. Uz novu mogućnost za obiteljsku zabavu i poboljšane audio i vizualne značajke, Samsung Galaxy Tab A 10.5'' idealan je za uživanje u omiljenim filmovima ili emisijama u vlastitom domu ili u pokretu.

Neovisno o tome nalaze li se korisnici kod kuće u naslonjaču ili uživaju u vožnji na obiteljski odmor, Galaxy Tab 10.5'' može ih zabavljati satima. Uz Galaxy Tab A 10.5'', prijatelji i članovi obitelji mogu zajedno gledati filmove, igrati igre, slušati glazbu ili pregledavati sadržaj na prostranom 10,5 inčnom zaslonu, uz 16:10 omjer slike. Uz dodatne značajke, kao što je Samsung SmartThings, upravljanje domom lakše je no ikada, iz svakog kutka doma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.