Luksuz

Prvi ibis Styles hotel otvara se u Rijeci 2021. godine

27.05.2019.
u 12:45
Radovi na hotelu ibis Styles Rijeka bi trebali započeti prije kraja ove godine, a investicija će iznositi 18.5 milijuna eura. Hotel će biti ukupne površine 14.969 četvornih metara, imati će 150 soba, od čega 18 obiteljskih
Pogledaj originalni članak

Tvrtka Rijeka Property d.o.o. potpisala je s Orbis Grupom, strateškim partnerom Accora u srednjoistočnoj Europi, dvadesetogodišnji sporazum o suradnji za prvi ibis Styles hotel u Hrvatskoj.

- ibis Styles je vodeći svjetski hotelski lanac poznat po svojim pristupačnim cijenama koji savršeno spaja udobnost i prepoznatljiv dizajn. Ovaj dobro poznati brend omogućuje nam veliku fleksibilnost u izgradnji osobnosti našeg hotela, bilo da se radilo o jastuku, kupaonici, baru ili sveukupnom unutarnjem dizajnu. Imamo prostora za ispričati priču o Rijeci kroz svaki detalj. Ovakvog proizvoda još nema u Hrvatskoj i sigurni smo da ibis Styles donosi novu razinu kvalitete, energije i gostoljubivosti na tržište Rijeke i Hrvatske. To je naša ambicija – objašnjava zastupnik tvrtke Rijeka Property d.o.o.

Radovi na hotelu ibis Styles Rijeka bi trebali započeti prije kraja ove godine, a investicija će iznositi 18.5 milijuna eura. Hotel će biti ukupne površine 14.969 četvornih metara, imati će 150 soba, od čega 18 obiteljskih, moderan bar, restoran, četiri konferencijske dvorane i sobe za sastanke, wellness prostor te 115 parkirnih mjesta za goste hotela i građane. Interijer hotela gostima će približiti industrijsko naslijeđe Rijeke, najveće hrvatske luke i jedne od najvažnijih luka jugoistočne Europe. U njemu će se zaposliti oko 45 ljudi koji bi prve goste mogli dočekati u drugoj polovici 2021.

Uzbuđeni smo da su naši partneri odabrali brend ibis Styles te nas iz Orbisa i Accora za ovako značajan hotelski projekt. Rijeka kao najveća luka u Hrvatskoj nudi istovremeno robusno poslovno okruženje te ležerne sadržaje. Definitivno vidimo još prilika za razvoj, ne samo u Rijeci i glavnome gradu, već i na području cijele Hrvatske – navodi Frank Reul, voditelj razvoja Orbis & Accor Grupe za srednjoistočnu Europu.

Udaljen 20 minuta hoda od Korza, na dva sata vožnje od Zagreba i dobro povezan s ostatkom zemlje autoputnom i željezničkom mrežom, ibis Styles Rijeka privlačit će istovremeno turiste i poslovnu publiku.

Hrvatska je postala jedna od najprivlačnijih zemalja za hotelske investitore. Danas Accor upravlja luksuznim Rixos Libertas resortom u Dubrovniku dok se sljedeće godine očekuje otvorenje Novotela u Zagrebu sa 170 soba. Accor ima u svom portfelju 38 poznatih hotelskih brendova – od ekonomskog segmenta poput Ibisa, kroz Mercure i Novotel u srednjem segmentu, Pullman i M Gallery u premium, luksuzne brendove poput Raffles i Sofitel te lifestyle brendove 25h i MamaShelter. Accor je otvoren ugostiteljskim projektima diljem Hrvatske u gradovima poput Splita, Šibenika, Osijeka, Zadra i drugim zanimljivim lokacijama uz obalu i u unutrašnjosti.

ibis Styles hotele ističe njihov kreativni i razigrani dizajn, domaćinska usluga i opuštena atmosfera gdje gosti mogu osjetiti druželjubivost i autentičnost grada u kojem se nalaze. Kreativnost i dobro raspoloženje su ključna obilježja ovih udobnih, dizajnerskih hotela, koji čine mrežu od 470 objekata diljem svijeta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.