Novo

Poznati danski brend Umage ima genijalne lampe

01.06.2019.
u 07:00
U novootvorenoj trgovini luksuznog namještaja Möbel Land, mogu se pronaći rasvjetna tijela koja karakterizira suvremeni skandinavski dizajn
Pogledaj originalni članak

Najslađi dio uređenja interijera zasigurno je odabir finalnih detalja koji unose dušu u dom. Rasvjetna tijela jedan su od onih detalja koji osim estetske imaju i funkcionalnu ulogu.

Već neko vrijeme glavni su statement komadi koji daju “točku na i” svakoj prostoriji, naročito kada svojim izgledom asociraju na umjetničku instalaciju.

U novootvorenoj trgovini luksuznog namještaja Möbel Land, mogu se pronaći rasvjetna tijela koja karakterizira suvremeni skandinavski dizajn.

Iz bogate ponude poslovnice u Westgate Shopping Cityju posebno se ističe nekoliko modela danskog brenda Umage. Svojim karakterističnim laticama od aluminija, Aluvia je lagana i robusna u isto vrijeme. Dostupna je u šest dizajnerskih boja i dvije veličine.

Model rasvjetnog tijela Eos svoju snagu i očaravajuću ljepotu crpi iz zemljanih tonova nordijskog krajolika i osvaja na prvi pogled. Drvena viseća svjetiljka u najjednostavnijem i najčišćem obliku, model Chimes, u unutrašnjost doma donosi nordijske tonove prirode. Futuristički model Asteria, nastao je spojem urbanog dizajna, suvremene tehnologije i majstorske izrade.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.