Na kioscima

Potražite novi broj Livinga

Foto: Living
Potražite novi broj Livinga
31.03.2017.
u 10:38
Uz Večernji list za sedam kuna!
Pogledaj originalni članak

Sutra na kioscima uz Večernji list ne propustite kupiti novi broj Livinga! Ovog proljeća donosimo vam najljepše domaće interijere, najfinije recepte za blagdansku trpezu i brojne ideje za uređenje vašeg doma.

Proljeće je često rezervirano za veliko pospremanje i uređenje doma. Ako planirate napokon dovesti svoju odjeću u red, dobro proučite naš vodič o vrstama ormara. 

Zavirite u dva stana - jedan koji je rezultat dogovora investitora i dizajnerice, a drugi je dom peteročlane obitelji, prozračan i neopterećen suvišnim namještajem. 

Ako ste željni okusa mamine i bakine kuhinje, nezaobilazna je adresa i hit mjesto u gradu je Bistro Beštek u blizini Autobusnog kolodvora. 

Želite li biti hrabri u uređenju svog interijera? Voljeli biste kombinirati različite stilove i odvažiti se uklopiti dozu eklektike u dom? Inspirirajte se našim editorijalom koji pršti bojama, energijom i odvažnošću. 

Najbrže i prilično jeftine promjene u domu možete napraviti zamjenom tekstila, a mi donosimo najbolje stilske savjete. 

Vrijeme je za sadnju voćaka: ako niste obavili jesensku sadnju, još uvijek vam nije kasno, a mi donosimo deset savršenih i za proljetnu sadnju. Mnogo biljaka uspijeva u teglama pa stvorite vrt na balkonu. Dovoljno je svega nekoliko tegli na nekoliko kvadrata, a u novom broju pročitajte koje su biljke najzahvalnije za sadnju.

Uskrsni stol poznat je po svojem bogatstvu, a donosimo recepte za neka klasična uskrsna jela, ali u zanimljivim i drugačijim interpretacijama. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.