Ususret sv. Nikoli

Počinje sezona darivanja, budite kreativni i nećete se puno istrošiti!

Foto: Promo
Počinje sezona darivanja, budite kreativni i nećete se puno istrošiti!
05.12.2016.
u 09:05
Darovima će se, tradicionalno, najviše veseliti mališani, ali i starije će obradovati omiljeni slatkiš ili decentan detalj za dom u čizmici...
Pogledaj originalni članak

S prosincem je stiglo i vrijeme darivanja, prvi je na redu Sv. Nikola, a potom slijede božićni darovi. Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim darom, donosimo vam nekoliko prijedloga koji će najviše razveseliti najmlađe članove, no ni odrasli neće ostati zakinuti za iznenađenje u čizmici. Dakako, najbitnija je namjera, odnosno sjetiti se voljenih u vrijeme darivanja, a darovi ne trebaju biti ekstravagantni ni skupi.

Foto: Promo

Omiljena slastica ili decentan detalj za dom koji će se sjajno uklopiti u blagdansko uređenje doma bit će dovoljni da izmame osmijeh na lica vaših voljenih. Dakako, ako ste kreativni, dar možete i sami izraditi, danas je na internetu moguće pronaći vodiče za izradu fantastičnih darova. Na koju god se varijantu odlučili, vodite računa i o umatanju darova jer lijepa je ambalaža mnogima važnija od samog sadržaja paketa.

Foto: Promo

Glede raspona cijena, kada je o darovima riječ, ima uistinu svega – od čokoladica u blagdanskom ruhu od desetak kuna do skupljih paketa s biranim slasticama, vinima i mirisnim svijećama kojima se cijena penje i na više od tisuću kuna.

Foto: Promo

Ovisno o svojem budžetu, birajte dar, ali zapamtite, nije toliko važna njegova cijena koliko vaša namjera, odnosno činjenica da ste se sjetili dragih ljudi i odlučili ih razveseliti. Da bi vam dom bio što duže u blagdanskom duhu, potrudite se okititi ga čim prije i ukrasiti zanimljivim detaljima, a najboljima za to pokazali su se svi oni sa svjetlećim efektima koji, čim se upale, domu daju svečanu notu!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.