savršen dom

Ovo je najljepše potkrovlje ikad, a dizajnerski komadi u njemu mogu se nabaviti i kod nas, i to povoljno!

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
Foto: Zara Home
15.03.2024.
u 09:58
Valja spomenuti da uređenje interijera u potpunosti pisac potpisuje sam, pokazujući ponovno svoj vješt pristup oblikovanju interijera, podsjećajući nas na to kako se njegov senzibilitet i filozofija o svakodnevnom životu s predmetima mogu pretočiti u svaki dom
Pogledaj originalni članak

Brend Zara Home godinama surađuje s Colinom Kingom, a kako bi tu suradnju okrunili, dizajneri španjolskog brenda odlučili su upravo u njegovom domu predstaviti novu kolekciju sitnog namještaja i detalja za dom. Stan u kojem Colin živi zapravo je potkrovlje u newyorškoj četvrti Tribeca, a osim što je poslužio za predstavljanje novih dizajnerskih predmeta poslužio je i kao najava nove Kingove knjige "Arranging Things".

Foto: Zara Home

Valja spomenuti da uređenje interijera u potpunosti pisac potpisuje sam, pokazujući ponovno svoj vješt pristup oblikovanju interijera, podsjećajući nas na to kako se njegov senzibilitet i filozofija o svakodnevnom životu s predmetima mogu pretočiti u svaki dom.

Foto: Zara Home

Ovo potkrovlje, kojim dominira velika dnevna zona, jedno je od najljepših koje smo vidjeli, a tome svakako u prilog ide i sam layout prostora kao i velika količina dnevne svjetlosti.

Foto: Zara Home

Blagovaonica i kuhinja zasebne su prostorije, a spavaća zona od ostatka stana odijeljena je velikim hodnikom koji je iskorišten za ugradnju ormara po mjeri koji se protežu cijelom dužinom zida, od poda do stropa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ML
Magdalena_Lena
10:22 05.05.2023.

Niti je potkrovlje (na fotografijama se ne vidi niti kosi krov, niti grede, niti IŠTA što bi sugeriralo da se radi o potkrovlju ), niti je "najljepše ikad" (jer o ukusima se ne raspravlja). Vidjela sam dovoljno stanova u potkrovlju (uživo i na fotografijama) jer su, meni osobno, potkrovni prostori najzanimljiviji i predstavljaju izazov za dizajnera. Ovdje, osim što se ne vidi potkrovni prostor, ne vidi se nikakav izazovan problem i nikakvo originalno rješenje. Ovo je običan bezbojni depersonaliziran stan za najam u kojem nema osobnosti niti topline, te ne spada u kategoriju 'dom', a ako spada u kategoriju 'snova', to bi bile noćne more (meni, sigurno) o smrzavanju na nekom stranom i nepoznatom mjestu. Vjerujem da je ovaj članak dobro plasiran i plaćen oglas za prodaju ili najam... Ali onda ga tako i predstavite.