sjajan koncept

Otkrijte kako sljubiti omiljeno pivo i odličnu hranu Melkiora Bašića uz meni od tri slijeda

Otkrijte kako sljubiti omiljeno pivo i odličnu hranu Melkiora Bašića uz meni od tri slijeda
19.09.2024.
u 10:44
Za predjelo je gostima serviran žgvacet od kokoši s domaćim njokima, za glavno jelo sporo pirjani juneći obrazi uz krumpir, bundevu i hrskavi kikiriki, a za desert slastica od bijele i mliječne čokolade s višnjom i sezamom
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prošle godine oduševio sve posjetitelje “Staropramen večera”, poznati chef Melkior Bašić i ove godine ide na gastro turneju po hrvatskim gradovima. Prva u nizu večera  održana je sinoć, 18. rujna, u zagrebačkoj Pivani. Za sve ljubitelje dobre hrane i Staropramen piva omiljeni chef je pripremio novi jelovnik od tri slijeda koji će poslužiti u još devet restorana diljem Hrvatske.

„Hvala Staropramenu što me i ove godine pozvao da budem dio ovog sjajnog projekta. Atmosfera u Pivani je bila vrlo ugodna i opuštena i zaista mi je drago da su gosti uživali u svakom slijedu. Meni najdraži dio ove naše Staropramen turneje je upravo druženje s gostima i komentiranje večere koju smo im poslužili. I ove godine smo pripremili zanimljivi jelovnik koji izvrsno paše uz puni okus Staropramena i jedva čekam da ga kušaju i drugi gosti diljem Hrvatske”, rekao je chef Bašić, koji je radno iskustvo stjecao u preko 90 restorana diljem svijeta.

Za predjelo je gostima serviran žgvacet od kokoši s domaćim njokima, za glavno jelo sporo pirjani juneći obrazi uz krumpir, bundevu i hrskavi kikiriki, a za desert slastica od bijele i mliječne čokolade s višnjom i sezamom.

“Kulinarski stručnjak, Melkior Bašić ponovo je svim gurmanima i ljubiteljima Staropramen piva pokazao kako se omiljeno pivo može savršeno sljubiti s raznim jelima, ali i postati ključni sastojak u njihovoj pripremi. S obzirom na prošlogodišnji uspjeh i izvrsne reakcije gostiju na prvoj večeri, uvjereni smo da će s lakoćom ponovno stvoriti nevjerojatnu atmosferu i oduševiti sve prisutne i u drugim gradovima”,  rekla je Ema Dragojević, Senior Manager za Premium & Beyond Beer brendove Zagrebačke pivovare.  

Ovogodišnji ciklus Staropramen večera ide dalje i već 26. rujna stiže u Slavoniju, a više informacija dostupno je na web stranici Staropramena.

Raspored večera:

Pivnica Merlon, Osijek, 26. rujna

Avangard restoran, Rokovci, 2. listopada

River pub, Zagreb, 9. listopada

Restoran Kaval, Stobreč, 16. listopada

Restoran Butler, Zadar, 23. listopada

Ožujsko pub Zaobilaznica, Pula, 6. studenog

Restoran Krug, Rijeka, 13. studenog

Nota Bistro, Dugo selo, 20. studenog

Red Apple pub, Zagreb, 27. studenog 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.