inspiracija

Osam sjajnih ideja za blagovaonicu na otvorenom, teško je izabrati najljepšu!

Foto: Zara Home
Osam sjajnih ideja za blagovaonicu na otvorenom, teško je izabrati najljepšu!
23.03.2021.
u 11:30
Ako planirate uređenje balkona ili terase, razmislite ove godine i o blagovaonici na otvorenom. Jer ima nešto čarobno i posebno u objedovanju pod vedrim nebom
Pogledaj originalni članak

Temperature su sve više, dani duži, sunce nas vabi na boravak na otvorenom. Ako planirate uređenje balkona ili terase, razmislite ove godine i o blagovaonici na otvorenom. Jer ima nešto čarobno i posebno u objedovanju pod vedrim nebom. Zara Home nedavno je predstavila novu proljetno-ljetnu kolekciju jednostavnog i jasnog imena - Piknik. A mi smo odlučili osmiliti osam ideja koje lako možete provesti u djelo.

Foto: Zara Home

Ulovite najviše sunca

Pozicionirajte stol tako da lovi najviše dnevne svjetlosti. Bilo da želite doručkovati, ručati ili večerati na balkonu ili terasi, potrdite se da, barem u ovim proljetnim danima niste u hladu. Osim što će vas grijati, sunčeve zrake dat će i posebnu atmosferu svakom objedu.

Foto: Zara Home

Dodajte žute detalje

Žuta boja odličan je izbor za stol - podiže atmosferu u trenu. Dovoljno je dodati pokoji detalj u ovoj veseloj boji i cijeli stol će živnuti.

Foto: Zara Home

Novi servis za otvoreno

Uložite u servis za jelo s proljetno-ljetnim motivima i koristite ga za posluživanje na otvorenom. Odličnim se pokazao bijelo-plavi servis koji asocira svojim bojama i motivima na ljeto i more.

Foto: Zara Home

Napravite piknik

Možete iskoristiti balkon, terasu, vrt ili dvorište i napraviti mini piknik za svoje najmilije kako biste proslavili dolazak proljeća. Dok čekamo da počne sezona roštiljanja, ovo je odlična uvertira.

Foto: Zara Home

Iskoristite prozor

Ako nemate prosto na otvorenom širom otvorite prozore i pustite sunce u dom. Garnirajte stol proljetnim cvijećem i tekstilima s proljetnim motivima. Momentalno ćete se osjećati bolje!

Foto: Zara Home

Dodajte boje

Proljeće znači i injekciju boje i u interijerima i u eksterijerima. Ne brinte o tome koliko boja imate na stolu - neka se šareni!

Foto: Zara Home

Posvetite se detaljima

Da bi stol na otvorenom djelovao posebno ključni su detalji. Posvetite pažnju svim sitnicama - od odabira tekstila, preko servisa i pribora za jelo sve do vaza i ukrasnih svijeća. Sve su to elementi koji će tvoriti skladnu cjelinu.

Foto: Zara Home

Samo opušteno

Prostori na otvorenom asociraju na opuštenu atmosferu i odmor. Predahnite čak i ako ste do grla u poslu. Ovakav obrok "resetirat" će vas i napuniti vam baterije.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Foto: JYSK
Foto: Bauhaus
Foto: Bauhaus
Foto: Harvey Norman
Foto: JYSK
Foto: JYSK
Foto: JYSK
Foto: Lesnina
Foto: Meblo
Foto: Međimurje Plet

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.