Ugostiteljsko osvježenje u centru Zagreba

Novitet na Cvjetnom trgu otvorio svoja vrata

Foto: Promo
Novitet na Cvjetnom trgu otvorio svoja vrata
01.12.2016.
u 09:13
Novitet u zagrebačkoj gastronomskoj i ugostiteljskoj ponudi na tri etaže - My Way bar i restoran predstavljen je javnosti na Cvjetnom trgu
Pogledaj originalni članak

Cvjetni trg dobio je novo mjesto okupljanja ljubitelja gastronomske i ugostiteljske ponude uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry's baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepi iz Trsta (od 1897.).

Foto: Promo

Obitelj Horvatinčić s 40 godina iskustva u ugostiteljstvu predstavila je potpuno novi koncept usluge prema svakom gostu uz pet strofa najpoznatije pjesme My Way legendarnog Franka Sinatre. Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhanomeso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi iVergnano kava (udio Arabica kave 80% i 100%), a u restoranu se nude i ostali bestseleri internacionalne kuhinje.

Foto: Promo

U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, bollita (kuhanog mesa), sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su ćušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.

Foto: Promo

U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren od 7 do 24, a restoran poslužuje od 12 do 24, dok je nedjeljom zatvoren.

Ponuda My Way bara i restorana s predivnom terasom i pogledom na zelenu oazu prava je novost i osvježenje u već postojećoj zagrebačkoj ponudi zbog drugačijeg, već pomalo zaboravljenog pristupa u usluzi prema svakom gostu. Na vrhunskoj lokaciji na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu može se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG- ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stojiiza njih kao i poznato porijeklo.

Na otvorenju je uzvanike pozdravio i ugostio predstavnik My Way bara i restorana Krešimir Horvatinčić, predstavnik vrhunskog brenda kave Vergnano Davor Zovko, predstavnik dobavljača pršuta Dall'Ava Massimiliano Plett te arhitekt restorana Walter Gover.

Ovo otvorenje najava je novog omiljenog mjesta okupljanja na Cvjetnom trgu koji je konačno dobio lokal dostojan svoje lokacije, a za sve je zaslužan jedinstveni ambijent i drugačija ponuda cjenovno prihvatljiva svakom džepu uz koju će My Way zasigurno opravdati povjerenje gostiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.