hit komad

Mikrotrend koji želimo u domu: Ogledala s resicama i perjem

Foto: Thinkstock
Mikrotrend koji želimo u domu: Ogledala s resicama i perjem
19.03.2021.
u 13:27
Prepoznavši ovaj trend kao sljedeću veliku stvar u uređenju interijera, vodeći brendovi natječu se tko će napraviti raskošnije i veće ogledalo, međutim, većini će pri odabiru biti presudna cijena
Pogledaj originalni članak

Ogledala s ukrasima trenutno viđamo posvuda, od perja i lepršavih resica do osjetljive rafije i trave. Ogledalo više nije samo praktičan komad, trend je imati ogledalo koje je ujedno i zidna dekoracija.

Foto: B&M

Potreban je samo jedan pogled na Instagram feed da biste vidjeli da su ove ljepote zaista posvuda. Ovaj mikrotrend koji polako preuzima domove diljem svijeta izrastao je iz ponovnog oživljavanja interijera iz 1970-ih koje su potaknule hit emisije poput The Serpent na BBC-u. Ogledala obrubljena pernjem i resama nude jednostavan način ubrizgavanja topline na zidove.

Foto: Beaumonde

Komadi koji koriste prirodne materijale sve su popularniji jer donose jedinstvenu mekoću u sobu, dok će veliko umetnuto ogledalo pomoći da se otvori prostor i da izgleda svjetlije i veće.

Foto: La Redoute

Ako tražite taj wow faktor, odlučite se za ogledalo od ratana koje izgleda gotovo poput lavlje grive.

Foto: Vivre.hr

Prepoznavši ovaj trend kao sljedeću veliku stvar u uređenju interijera, vodeći brendovi natječu se tko će napraviti raskošnije i veće ogledalo, međutim, većini će biti presudna cijena.

Foto: Vivre.hr

Ove trendi komade možete pronaći već za dvjestotinjak kuna, ali i za vrtoglavih 5 tisuća kuna.

Foto: Vivre.hr

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.