SVE ZA GASTROLJUPCE

'Kralj žara': mjesto gdje je roštilj prava zvijezda

Foto: Promo
'Kralj žara': mjesto gdje je roštilj prava zvijezda
07.07.2016.
u 10:25
Tragate li za savršenim roštiljem, svakako posjetite Kralja žara, a želite li postati majstor u pripremi roštilja, upišite se u njihovu akademiju
Pogledaj originalni članak

U sezoni roštilja oduševit će vas priča koju donosimo, ona o “Kralju žara”, mjestu gdje se spajaju znanje, kroz akademiju, i vrhunski asortiman sve opreme potrebne da biste bili prvak u ovom omiljenom ljetnom sportu.

Svaka priča o dobrom roštilju počinje, dakako, odabirom vrste roštilja. Misija Kralja žara prvenstveno je podizanje kulture pripreme roštilja i s tim ciljem razvijena je akademija na kojoj se uči kako dobiti najbolje od roštilja.

Naučite trikove zanata

Sve što vam je potrebno za pravi roštilj od sada možete naći u Kralju žara u Svetoj Nedjelji, od kvalitetnih roštilja Weber, Kamado Joe i La Caja China do velikog izbora dodatne opreme, premium mesa, a uskoro će biti dostupni i vlastiti začini i umaci.

Ako želite naučiti trikove majstora zanata, akademija je mjesto za vas. Na akademiji, koja traje osam sati, razrađuju se vještine pečenja, sastav namirnica i priprema hrane, a sudionici se mogu uključiti i u samo pečenje i pripremu jela. Akademija je podijeljena u nekoliko faza: uvod u pečenje, morska akademija, dimljenje i Kobe akademija, gdje se pripremaju najbolji komadi mesa iz cijelog svijeta.

Foto: Promo

Jedinstven gastro doživljaj

Naravno, oboružani znanjem, nakon učenja u vrhunski uređenom salonu možete odabrati i idealan roštilj za svoje potrebe.

U svom asortimanu Kralj žara ima i zvijezdu među roštiljima – Kamado Joe, roštilje nastale u potrazi za savršeno pečenim mesom. Roštilji Kamado Joe izrađeni su od visokokvalitetne keramike i uz pomoć unikatnih tehničkih rješenja spremni su za korištenje u roku od 15 minuta. Ostvaruju iznenađujuću fleksibilnost u kuhanju i raspon temperature koji ne omogućuje nijedan drugi roštilj te jednostavno nadahnjuju istinske ljubitelje roštiljanja.

La Caja China omogućuje svakome jedinstveni kulinarski doživljaj. Ovi roštilji za pečenje peke namijenjeni su za ukusnu i jednostavnu pripremu bilo koje vrste mesa.

Osim roštilja, u Kralju žara dostupan je i sav drugi pribor za dobar roštilj, a posebno su ponosni na noževe Wüsthof koji su u više navrata bili proglašeni najboljim kuhinjskim noževima.

>>Navratite na adresu gdje svaka ruža ima svoju priču

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.