Novi restoran

Inspirirajući ambijent s pogledom 
koji ostavlja 
bez daha

Foto: Arhiva
Inspirirajući ambijent s pogledom 
koji ostavlja 
bez daha
31.07.2017.
u 06:17
Aduti su restorana Zoi i pogled na splitsku rivu te Dioklecijanov zid
Pogledaj originalni članak

Jedinstven pogled s terase, inspirirajuća atmosfera uz, naravno, fantastičan jelovnik, ono su što vam treba za romantičan ručak ili večeru u nekom od restorana, a sve to i mnogo više ima novootvoreni restoran Zoi.

Foto: Arhiva

Smješten na splitskoj rivi, na južnom zidu Dioklecijanove palače, kod lokacije nekadašnjih carskih odaja, ovaj kreativni restoran priča priču o bogatoj kulturi grada Splita. Atmosferu restorana potpisuje dizajner interijera Boran Petljak sa svojim timom iz studija za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čijemu se čelu našao prvostupnik arhitekture Neven Vlahović.

Foto: Arhiva

Restoran krasi prostrana terasa od 100 m2, a mala drvena ulazna vrata vode na kamene stepenice, kojima se penje na prvi kat, koji čini unutarnji dio restorana.

Foto: Arhiva

Najatraktivniji dio prostora je zid palače koji se proteže cijelom dužinom restorana, s prozorima koji gledaju prema Dioklecijanovim podrumima. Interijer je elegantan i pun svjetlosti zbog brojnih prozora koji gledaju prema rivi.

Foto: Arhiva

Stepenice iz restorana vode na terasu, koja ostavlja bez daha jedinstvenim pogledom na splitsku rivu, Dioklecijanov zid i palme.  

Foto: Arhiva

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.