Promo

Habufa i Prima nova su hit kombinacija

Habufa i Prima nova su hit kombinacija
25.01.2019.
u 11:56
Novu kolekciju namijenjenu europskom tržištu Prima je premijerno prikazala na ovom cijenjenom sajmu Uz uzdanice poput blagovaonskih stolaca i kutnih garnitura, Prima je prvi put predstavila i box-spring krevete
Pogledaj originalni članak

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja Prima grupa predstavio je najnoviju kolekciju na najznačajnijem europskom sajmu namještaja IMM Cologne 2019. koji se od 14. do 20. siječnja održao u Kölnu.

Priminu kolekciju odlikuju suvremeni dizajn, kvaliteta temeljena na pažljivo odabranim kombinacijama materijala, funkcionalnost i visoka estetika. Noviteti u programima namještaja za dnevne sobe i blagovaonice, kojima dominiraju podatne tkanine te kombinacija masivnog hrastovog drva i metala, izloženi su u okviru 270 četvornih metara izložbenog prostora. Prvi put predstavljena je i linija luksuznih box-spring kreveta koji, uz impresivan izgled, jamče i izuzetnu udobnost te zdravo i kvalitetno spavanje. Desetljeće iskustva u prezentaciji na brojnim međunarodnim sajmovima Prima grupi donijelo je prisutnost na brojnim europskim tržištima. No kelnski sajam ove je godine, osim uspjeha nove kolekcije, označio i početak jednog novog partnerstva.

Prima grupa na sajmu je službeno potvrdila dugotrajnu stratešku suradnju s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, koji u svom portfelju ima 3 snažne proizvodne marke namještaja (Henders & Hazel, XOOON i Happy@Home) te vlastitu liniju dekorativnih predmeta i dodataka za dom pod markom COCO maison. Habufa je na međunarodnom tržištu prisutna 60 godina, a u Primi je prepoznala ravnopravnog partnera s vrlo sličnim ambicijama i planovima. – Naše premium kolekcije namještaja, koje su osmišljene i proizvedene u Primi, savršeno se nadopunjuju s njihovom linijom dekoracija za dom - poručio je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.