samo sutra

Ekskluzivno u novom Livingu: Zavirili smo u stan dizajnera Roberta Severa

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Ekskluzivno u novom Livingu: Zavirili smo u stan dizajnera Roberta Severa
02.09.2022.
u 06:00
Drugi interijer u koji vas vodimo također je u Zagrebu, a prilagođen je u potpunosti potrebama mlade obitelji. Ovaj trosobni stan vlasnici su uredili sami, a posebno su ponosni na kuhinju
Pogledaj originalni članak

Prva subota u rujnu, posljednja prije početka nove školske godine, rezervirana je za novi broj magazina Living koji i ovog puta donosi sjajne domaće interijere, brojne novitete i ideje za uređenje doma, ali i svjete za vrtlarenje i novosti s domaće gastro scene.

No, krenimo redom. Velika nam je čast što vam u ovom broju imamo priliku predstaviti dom poznatog domaćeg dizajnera Roberta Severa. Robert je našoj Ani Banchi otvorio vrata svog stana koji je uredio posve sam i koji, u svakom detalju, pokazuje njegovu osobnost, estetiku i stil. Stan je zaista poseban i predivan i bila bi prava šteta propustiti zaviriti u njega.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Drugi interijer u koji vas vodimo također je u Zagrebu, a prilagođen je u potpunosti potrebama mlade obitelji. Ovaj trosobni stan vlasnici su uredili sami, a posebno su ponosni na kuhinju, što i ne čudi znamo li da su vlasnici veliki zaljubljenici u gastronomiju.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ako volite domaći dizajn jako će vas veseliti brojni noviteti koji nas čekaju u rujnu. U sklopu Zagreb Design Weeka brojni domaći dizajneri predstavit će se kako sa svojim hit komadima, ali i s brojnim novitetima. A mi, za sve nestrpljive, donosimo pregled najupečtljivijih komada.

Foto: Zara Home

U trgovine su stigle nove jesenske kolekcije, a mi smo izdvojili najcool detalje za dom koji će se odlično uklopiti u svaki interijer.

Ako ste pak strastveni vrtlar, veselit će vas naš šalabahter za uzgoj travnjaka, konačno će vam trava biti ljepša i zelenija od susjedove.

Foto: Shutterstock
travnjak košnja

Najavljujemo, uz tri genijalna recepta, i skorašnji Burger fest te donosimo recepte koji su idealni za prijelaz godišnjih doba.

Foto: Privatni album

No, ni to nije sve. Donosimo i dvije priče o uspjehu. Predstavljamo vam dizajnericu koja stoji iza Nasia Ceramics, najljepših komada od keramike te otkrivamo kako se dizajnerica Martina Banožić svojim tapetama probila na inozemnom tržištu.

Foto: Privatni album

Iz navedenog je jasno da vam nudimo baš sve sa savršenu subotu, potražite novi Living sutra uz Večernji list!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.