Novo

Deez Produkt - domaći namještaj o kojem će se puno pričati

Deez Produkt - domaći namještaj o kojem će se puno pričati
13.06.2018.
u 08:59
Iz radionice Deez produkta do sada je izašlo tridesetak produkata. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer
Pogledaj originalni članak

Domaća dizajnerska scena postala je bogatija za novi brend minimalističke estetike i urbanog dizajna - Deez Produkt. Kvalitetan dizajn, prirodni materijali i jednostavne linije zasigurno će oduševiti sve ljubitelje trendova u produkt dizajnu.

Iza imena Deez Produkt stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, koje svaki proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što posebno odlikuje njihov brend je posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Iz radionice Deez produkta do sada je izašlo tridesetak produkata. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer pa se tako u Deez-ovoj ponudi mogu pronaći stolići Organic, koji ima iznimno funkcionalni dio za pohranu knjiga, časopisa i papira koji nam inače zauzimaju radnu plohu, i Color Me, podne i stolne lampe, zidni i stolni satovi, ogledala, ali i zdjela za voće Hexa, stalci za vino, knjige, podmetači za čaše i daske za rezanje, a asortiman nastoje proširiti čim dobiju određenu ideju koja rezultira novim kreativnim uratkom.

- Deez Produkt je nastao kao rezultat naše strasti za dizajnom. Dajemo oblik dizajnerskim idejama zahvaljujući znanju i vještinama malih hrvatskih proizvođača koji za nas proizvode namještaj i druge detalje interijera. Proizvode sa Deez logom karakteriziraju jednostavnost forme i prirodni materijali od kojih su izrađeni, uključujući drvo i metal. Oni pričaju priču o zemlji, ljepoti, kvaliteti, strasti, predanosti i odgovornosti, o svemu što “hrvatski proizvod” znači. Glavni je cilj pri dizajniranju proizvoda Deez zadovoljiti funkciju, estetiku i navike korisnika te pratiti trendove, odabrati najkvalitetnije materijale i koristiti modernu tehnologiju. Dobar dizajn je puno više od boje i oblika. Dizajnirati dobar predmet pravi je izazov. Jako smo ponosni na suradnju koju smo ostvarili s domaćim proizvođačima zbog kojih naši proizvodi imaju visoku kvalitetu materijala i izrade -  objašnjavaju Ivana i Maša.

Sama ideja Deez Produkta nastala je prije tri godine, a prošle godine su počele predstavljati prve proizvode. Od tada do danas kreirale su i proizvele mnogo novih proizvoda, a svakim novim proizvodom predstavljaju svoju strast prema dizajnu i estetici minimalizma. Osim funkcionalnosti i kvalitete, ovaj hrvatski dizajn posebno se ponosi ekološkim aspektom svog brenda. S obzirom da je Deez Produkt u svom radu i dizajniranju izrazito usredotočen na ekologiju, sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada. Metal je plastificiran i također ekološki prihvatljiv, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah.

Proizvodi brenda Deez Produkt trenutačno su dostupni preko webshopa na stranici.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.