NE PROPUSTITE!

Čitajte Living i osvojite novu, potpuno opremljenu kuhinju po vašoj želji!

Foto: Living
naslovnica
Foto: VL
nagradna igra
Foto: Josip Regović
editorijal
Foto: Josip Regović
hrana
Foto: Sanjin Kaštelan
stan SPlit
01.03.2016.
u 12:10
Novo izdanje najprodavanijeg mjesečnika o umijeću življenja, kao i uvijek, donosi vam više od 400 inspiracija za uređenje doma te raskošni uskršnji editorijal koji će vas nadahnuti kako da složite blagdanski stol
Pogledaj originalni članak

Proljeće je pred vratima što znači da počinje i sezona radova u domu. Spremate li se i vi, dragi čitatelji Livinga, na mali makeover, imamo dobre vijesti!

U suradnji s Emmezetom, poklanjamo vam (da, opet!) kuhinju u vrijednosti 19.000 kuna! Imajući u vidu da je to jedan od omiljenijih dijelova svakog doma, ali usto i među najskupljima za opremanje pa postaje trošak kakav se često odgađa, odlučili smo da baš kuhinja bude glavna nagrada u našoj senzacionalnoj nagradnoj igri. Kuhinja uključuje i ugradbene aparate - hladnjak, perilicu, pećnicu, ploču za kuhanje i sudoper, kao i besplatnu dostavu i montažu. Pobjednik će sam moći odabrati elemente i boju kuhinje.

Foto: VL

Nudimo vam priliku da izazovete sreću, u novom broju Livinga potražite nagradni kupon, pošaljete ga i držite fige da baš vas izvučemo!

Ostale nagrade uključuju: 5 x sistematski pregled, 2 x pretrage magnetskom rezonancom, 2 x tromjesečni program regulacije tjelesne težine - Slim&Fit.

Poklanjamo i teenlifting podbratka u Teenlifting centru, 5 x šestomjesečni Iskon.TRIO fun paket. Sasvim dovoljno razloga da kupite novi Living! Kupon je potrebno poslati najkasnije do 30. travnja, a ostale detalje potražite u novom broju Livinga koji je na kioscima 5. ožujka za samo 5 kuna uz Večernji list!

Novo izdanje najprodavanijeg mjesečnika o umijeću življenja, kao i uvijek, donosi vam više od 400 inspiracija za uređenje doma te raskošni uskršnji editorijal koji će vas nadahnuti kako da složite blagdanski stol.

Foto: Sanjin Kaštelan

Vodimo vas i u dva prekrasna interijera, secesijsku vilu u Splitu i potpuno modernu prostranu vikendicu u Istri, a u rubrici Makeover istražili smo kojim trikovima učiniti mali prostor vizualno većim.

U temi broja bavimo se selidbama te korak po korak objašnjavamo kako da taj stresni posao učinite što jednostavnijim.

Otkrivamo i tajne uspješnog, 25-godišnjeg partnerstva Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića te njihova ureda 2Arhitekta. Dizajnerica Jasmin Viner otkriva nam svoje inspiracije, tajne, rituale, ljubavi...

Na gastro stranicama učimo vas kako da obogatite svoj meni novim kuharskim tehnikama i naučite glazirati, reducirati, dehidrirati te vas učimo kako da se s novim receptima odmaknete od klasičnog uskrsnog stola.

Foto: Josip Regović

Urbani vrtlari mogu naučiti sve o tome kako odabrati dobar supstrat, koji čini 60% konačnog uspjeha u izboru bilo koje vrste te kako odabrati sadnice za voćke i cvijeće.

Potražite luksuznih stotinu stranica novog broja Livinga 5. ožujka, na svim kioscima za 5 kuna uz Večernji list!

Foto: Living

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:25 04.03.2016.

Puno je 5 kuna za nešto što izdaje Večernji list.