U vinogradu
Povratak na članak

Pušipel nova je hrvatska zvijezda na vinskom nebu

U Međimurju je trenutačno oko 1000 hektara vinograda, od toga polovica pušipela. Od pušipela je pak poznati međimurski vinogradar i vinar Rajko Cmrečnjak odlučio napraviti pjenušac. Mnogi turistički djelatnici drže da je to područje izuzetno zahvalno i za turističku ponudu.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.