sve je stalo
Povratak na članak

Pogledajte kako je balkončić u Opatiji postao začinski vrt i mjesto za roštiljanje, u samo 4 kvadrata

Balkon je dugo bio neiskorišten i služio je, kako gospođa Mihaela kaže, samo za sušenje rublja, a pogled iz kuhinje bio je - sumoran. Dok je tragala na našem portalu za inspiracijom i čitala članke o o bilju i začinima, sinula joj je ideja da svoj zanemareni balkončić pretvori u - začinski vrt!

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.