HITTNER

Lider na europskom tržištu po proizvodnji skiddera

Hittner traktori
01.08.2016.
u 19:49

Od inovativnih proizvoda mogu se istaknuti vatrogasni traktori koji imaju cisternu sprijeda i straga.

Tvrtka Hittner d.o.o. je privatna tvrtka, u vlasništvu Stjepana Hittnera, sa sjedištem u Bjelovaru.

Poznata je po proizvodnji šumskih radnih strojeva – skiddera, poljoprivredno – komunalnih zglobnih traktora, poljoprivredne mehanizacije i pružanja usluga u proizvodnji strojnih elemenata i sklopova.

Tvrtka je lider na europskom tržištu po proizvodnji skiddera, a na dobrom je putu da i s malim poljoprivrednim traktorima zauzme značajno mjesto na Europskom ali i širem tržištu.

Glavni proizvodi su šumski skidderi „Ecotrac“ 55V, 120V i 140V te mali poljoprivredni traktori Ecotrac 30 i 40. Uz to tvrtka se bavi i proizvodnjom poljoprivrednih priključaka kao što su: prikolice, plugovi, kosilice, malčeri, samohodne kosilice…

Od inovativnih proizvoda mogu se istaknuti vatrogasni traktori koji imaju cisternu sprijeda i straga i koji mogu doprijeti do mjesta gdje jedino mogu doći helikopteri te Hunterfrost H210 koji služi za sprječavanje šteta u voćarstvu i vinogradarstvu nastalih mrazom.

Planiranim razvojem poslovanja, ukazala se potreba za proširivanjem proizvodnih kapaciteta i nabavom novih, sofisticiranih strojeva za obradu metala, te je tvrtka krenula u izradu EU projekta čime je u 2016. godini izgrađena nova proizvodna hala (cca. 1300 m²) i nabavljeno nekoliko novih strojeva za obradu metala.

Zajedno sa ostatkom strojnog parka specijaliziranog za precizan strojni rad, ponosni su vlasnici najmodernije opremljenog strojnog parka u Hrvatskoj kojeg kontinuirano unaprjeđuju i dopunjuju.

Kontinuirana briga o našim kupcima, uspješan razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju, rezultirali su dobivanjem međunarodnih certifikata kvalitete ISO 9001 i 14001.

Nekoliko godina zaredom, uvrštena je među najbolje privatne tvrtke u Hrvatskoj, te je kao dodatan bonus njihovim naporima u postizanju pozicije tržišnog lidera i uzora po kvaliteti proizvoda, već tri puta nagrađena nagradom “Zlatna kuna” za iznimnu kvalitetu poslovanja, te nagradom “Hrvatska gazela” za brze reakcije i adaptaciju tržišnim uvjetima, naprednu poslovnu filozofiju, uporabu i primjenu novih znanja, tehnologija i rast baziran na inovacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije