LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Subota
Detaljnije
Trenutno
Danas
12°
Vjetar
Lahor
Nedjelja
Detaljnije
Vjetar
Lahor
Ponedjeljak
Detaljnije
Vjetar

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti nepovoljne. Uz iznadprosječno visoke temperature zraka i jak a ponegdje i olujno jugo i jugozapadnjak, meteoropati će se žaliti na umor, manjak energije, slabiju koncentraciju, glavobolju i bolove na mjestima ranijih ozljeda. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane pa im se savjetuje pridržavanje savjeta liječnika i izbjegavanje suvišnih napora. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

60-80 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 60-80%.

Tlak zraka

999 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

92 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Subota
  min max 12°
 • Nedjelja
  min max
 • Ponedjeljak
  min max
 • Utorak
  min max
 • Srijeda
  min max
 • Četvrtak
  min max

Hrvatska danas

U subotu pretežno oblačno i kišovito te i dalje iznad prosječno toplo. Kiša će biti obilnija na Jadranu i u priobalnom gorju, dok će i dalje najmanje oborina biti u Slavoniji. I dalje razmjerno vjetrovito uz umjeren do jak jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu mjestimice i s olujnim udarima. Jutarnje temperature od 6 do 10°C u unutrašnjosti te od 8 do 13°C na Jadranu. Najviše dnevne od 9 do 15°C u unutrašnjosti te od 11 do 15°C na Jadranu.
Powered by: