LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Utorak
Detaljnije
Trenutno
12°
Danas
27°
Vjetar
Povjetarac
Srijeda
Detaljnije
21°
Vjetar
Slab
Četvrtak
Detaljnije
15°
Vjetar
Umjereno jak

Biometeorološka prognoza

Zbog približavanja frontalnog sustava sa zapada, biometeorološke prilike će se pogoršavati. Tegobe će se najprije javiti na sjevernom Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru te u središnjoj Hrvatskoj. Uz slabiju koncentraciju i umor, meteoropati se mogu žaliti na razdražljivost i glavobolju. Tijekom dana su moguće tegobe u cijeloj zemlji, a kvaliteta sna u noći na srijedu može biti narušena. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici mogu biti pojačane utjecajem vremena. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1014 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

80 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Utorak
  min 12° max 27°
 • Srijeda
  min 12° max 21°
 • Četvrtak
  min 10° max 15°
 • Petak
  min max 20°
 • Subota
  min 11° max 20°
 • Nedjelja
  min 12° max 23°
 • Ponedjeljak
  min 10° max 15°

Hrvatska danas

U utorak će u unutrašnjosti prevladavati djelomice sunčano i toplo. U drugome dijelu dana sa zapada jače naoblačenje s kišom i pljuskovima. Kiša će biti češća i obilnija u noći na srijedu. U Dalmaciji djelomice sunčano s umjerenim do jakim jugom. Na sjeveru nestabilnije uz češću kišu i pljuskove u drugome dijelu dana. Jutarnje temperature od 8 do 12 °C u unutrašnjosti, a na Jadranu od 13 do 17 °C. Najviše dnevne temperature od 24 do 28 °C u cijeloj zemlji.
Powered by: