LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Ponedjeljak
Detaljnije
Trenutno
10°
Danas
15°
Vjetar
Slab
Utorak
Detaljnije
20°
Vjetar
Povjetarac
Srijeda
Detaljnije
18°
Vjetar
Umjeren

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike mogu osjetljivijim meteoropatima i kroničnim bolesnicima stvarati tegobe u ranim jutarnjim satima i tijekom prijepodneva. Nakon toga će doći do naglog poboljšanja biometeoroloških prilika. Mnogi meteoropati i kronični bolesnici osjetit će poboljšanje općeg stanja. U područjima s jakim vjetrom bit će pojačan osjet hladnoće, pa je potrebno prikladno se odjenuti. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1015 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

81 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Ponedjeljak
  min 10° max 15°
 • Utorak
  min max 20°
 • Srijeda
  min max 18°
 • Četvrtak
  min max 21°
 • Petak
  min max 23°
 • Subota
  min max 23°
 • Nedjelja
  min 10° max 25°

Hrvatska danas

U ponedjeljak u noći i ujutro pretežno oblačno s kišom, lokalno i izraženijim pljuskovima s grmljavinom, osobito u unutrašnjosti. Poslijepodne djelomično razvedravanje. Nešto svježije, osobito u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. U unutrašnjosti će zapuhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura te u Dalmaciji umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature od 8 do 13 °C, na Jadranu od 16 do 21 °C. Najviše dnevne temperature od 13 do 19 °C u unutrašnjosti, na Jadranu od 21 do 27 °C.
Powered by: