LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Četvrtak
Detaljnije
Trenutno
Danas
16°
Vjetar
SZ Lahor
Petak
Detaljnije
17°
Vjetar
SZ Lahor
Subota
Detaljnije
19°
Vjetar
SZ Lahor

Biometeorološka prognoza

Povoljne biometeorološke prilike će se zadržati cijelog dana na Jadranu, a u većem dijelu dana i u Lici i Gorskom Kotaru. Stoga će osobito na Jadranu vremenski uvjeti podržavati dobar san i odmor, dobro raspoloženje, koncentraciju i radnu učinkovitost, a kroničnim bolesnicima će lakšavati podnošenje bolesti. Neugodnije bi, osobito meteoropatima i kroničnim bolesnicima, moglo biti mjestimično u istočnoj i središnjoj Hrvatskoj u područjima s dugotrajnom jutarnjom maglom ili povremenom kišom. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1022 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

95 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Četvrtak
  min max 16°
 • Petak
  min max 17°
 • Subota
  min max 19°
 • Nedjelja
  min max 17°
 • Ponedjeljak
  min max 17°
 • Utorak
  min max 16°
 • Srijeda
  min max 16°

Hrvatska danas

U četvrtak će prevladavati umjereno do pretežno oblačno i u većem dijelu zemlje bez oborina. Povremeno malo kiše može pasti samo na sjeveru zemlje u drugome dijelu dana. Ujutro će u unutrašnjosti zemlje biti magle, koja se mjestimice može zadržavati i dio prijepodneva. Puhat će slab vjetar u unutrašnjosti i umjereni sjeverozapadnjak na Jadranu. Jutarnje temperature od 5 do 10 u unutrašnjosti te od 10 do 15 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 14 do 18 u unutrašnjosti te od 17 do 20 na Jadranu.
Powered by: