LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Srijeda
Detaljnije
Trenutno
15°
Danas
19°
Vjetar
Povjetarac
Četvrtak
Detaljnije
15°
Vjetar
Slab
Petak
Detaljnije
19°
Vjetar

Biometeorološka prognoza

Uz i dalje promjenljivo ali manje oblačno i kišovito vrijeme nego prethodnih dana u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj, biometeorološke prilike će biti manje nepovoljne nego u ostalim krajevima gdje će biti sličnije prethodnom danu. Stoga su i dalje moguće više ili manje pojačane tegobe kod kroničnih bolesnika, a kod ostalih osjetljivih skupina ljudi umor, razdražljivost i lošije raspoloženje. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1001 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

88 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Srijeda
  min 10° max 19°
 • Četvrtak
  min 11° max 15°
 • Petak
  min 11° max 19°
 • Subota
  min 13° max 21°
 • Nedjelja
  min 14° max 17°
 • Ponedjeljak
  min 11° max 18°
 • Utorak
  min 10° max 20°

Hrvatska danas

U srijedu će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Ujutro će biti kratkotrajne magle, a sredinom dana lokalno može pasti malo kiše. Puhat će većinom slab vjetar. Na Jadranu promjenjivo i nestabilno s povremenim pljuskovima, koji lokalno mogu biti obilniji, osobito prema kraju dana na sjeveru. Puhat će većinom umjereno jugo i južni vjetar. Jutarnje temperature od 8 do 11°C u unutrašnjosti te od 12 do 18°C na Jadranu. Najviše dnevne od 15 do 18°C, na Jadranu od 19 do 22°C.
Powered by: