LIVING - novosti iz svijeta interijera

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
Danas
13°
Vjetar
SI Lahor
Subota
Detaljnije
13°
Vjetar
I Lahor
Nedjelja
Detaljnije
13°
Vjetar
SI Lahor

Biometeorološka prognoza

Na većem dijelu Jadrana, u Lici i Gorskom kotaru će se zadržati podjednake, razmjerno nepovoljne, biometeorološke prilike kao prethodnog dana. Više sunčanog vremena nego prethodnog dana na krajnjem jugu i u nizinskoj unutrašnjosti Hrvatske, popravljat će raspoloženje kod meteoropata. No, kronični srčani bolesnici, astmatičari i reumatičari i dalje bi u cijeloj zemlji trebali biti na oprezu zbog tegoba koje bi vremenske prilike mogle pojačati.

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1014 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

97 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min max 13°
 • Subota
  min max 13°
 • Nedjelja
  min max 13°
 • Ponedjeljak
  min max 12°
 • Utorak
  min max 11°
 • Srijeda
  min max 14°
 • Četvrtak
  min max 15°

Hrvatska danas

U petak će u unutrašnjosti zemlje, nakon jutarnje magle, veći dio dana prevladavati djelomice sunčano i toplo. Povremeno više oblaka i malo kiše bit će u gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije. Puhat će slab vjetar. Na Jadranu promjenjivo oblačno i nestabilno. Povremeno će biti kiše, više u Istri i na Kvarneru gdje su mogući obilniji pljuskovi. Puhat će umjereno, prema kraju dana i jako jugo. Jutarnje temperature od 4 do 8 u unutrašnjosti i od 11 do 15 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 13 do 17 u cijeloj zemlji.
Powered by: