LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Nekretnine

Šarmantna planinska kuća: 350 m2 za vikend-uživanja

U interijeru prevladava crno-bijelo-siva paleta tonova, uz bogatu primjesu punog drveta
23. studenoga 2019. u 07:00 4 komentara 14829 prikaza
planinska koliba
Foto: robertbaileyinteriors.ca
Pogledajte galeriju 1/13

Iako je bio plan napraviti tek neke površinske zahvate pri renovaciji planinske kolibe iz 1980. godine, kanadski dizajner interijera Robert Bailey s ovim se drvenim zdanjem neplanski puno više "poigrao".

Pokušavajući ispoštovati vlasnikovu želju da stara koliba postane udobna i pozivajuća vikendica nekoliko se mjeseci bavio uređenjem interijera koji je morao biti opuštajući, zabavan, a opet intiman. Birajući detalje, učinio je da bude elegantan.

planinska koliba | Autor : robertbaileyinteriors.ca Foto: robertbaileyinteriors.ca

Zidovi i pregrade koji su nekad postojali maknuti su kako bi se kreirao "open-space" s prostranim dnevnim boravkom koji može ugostiti veliku skupinu ljudi. Dnevna soba proširena je duplo u širinu, a vanjski je zid pomaknut 10 metara u dvorište.

planinska koliba | Autor : robertbaileyinteriors.ca Foto: robertbaileyinteriors.ca

Kolica se inače sastoji od četiri gostinjske spavaće sobe, jedne roditeljske spavaće sobe, dječje sobe s krevetima na kat, a sad svi korisnici, nakon reorganizacije prostora, gravitiraju dnevnom prostoru pri izlasku iz svojih soba.

planinska koliba | Autor : robertbaileyinteriors.ca Foto: robertbaileyinteriors.ca

U interijeru prevladava crno-bijelo-siva paleta tonova, uz bogatu primjesu punog drveta koji čini da se unutrašnjost kolibe savršeno stapa s eksterijerom.

planinska koliba | Autor : robertbaileyinteriors.ca Foto: robertbaileyinteriors.ca

Gotovo sav namještaj izrađen je po mjeri, a vlasnici su pomogli dekorirati prostor osobnim sitnicama poput lampama s motivom Snoopyja i otomana od kravljeg krzna.

analiza Ovih osam detalja otkriva jeste li ovisni o promjenama u domu stan Bačvice INTERIJER Stan na Bačvicama: miks dobrih komada i božanstvenog pogleda kuća kalifornija PACIFIČKA LJEPOTICA Spektakularna vila na litici pruža impresivan pogled na ocean
 • Avatar Grubi
  Grubi:

  Mogu zamisliti kako bi tek izgledala nakon što bi skupina migranata dala svoj umjetnički izraz tijekom nekoliko dana boravka... poput onih u okolici Fužina….

 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  Koliba od 350 m2 za opuštanje. Za opuštanje je dovoljna i mala soba 3 sa 3.

 • AnneHeavner:

  Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učini to.......>>>>> www.WebJob33.Com