LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Zavirite u njujorški penthouse Alicije Keys od preko 1800 m2

Samo terasa ima površinu od gotovo 900 m2, glavna spavaća soba ima svoju vlastitu spa zonu, a jedan od dekora je i motocikl
07. siječnja 2015. u 13:20 1 komentara 2413 prikaza
Alicia Keys
Foto: Decoholic
Pogledajte galeriju 1/7

Slavni se ljudi vole pohvaliti svojim raskošnim, luksuzno uređenim domovima, a jedna od njih je i američka pjevačica Alicia Keys.

Ona je vlasnica penthousea u njujorškoj četvrti SoHo kojeg je prije 5 godina kupila od jednako poznatog pjevača Lennyja Kravitza za 17.95 milijuna dolara.

Alicia Keys | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Površina mu je 1828 m2, ima 16 soba, pet spavaćih soba, terasu od gotovo 900 m2, prepun je staklenih stijenki i još jedna od posebnosti koja ga krasi su tzv. lebdeće stube.

U ovom ekskluzivnom interijeru skupoća se vidi na svakom koraku pa je tako kao jedan dekor poslužio i skupocjeni motocikl Ducati koji jednostavno samo stoji parkiran u jednoj prostoriji.

Alicia Keys | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Glavna spavaća soba ima svoj vlastiti spa kutak i optočena je smeđim i bež keramičkim pločicama. Kamin u dnevnom boravku seže od poda do stropa, sve je prepuno skupocjenih umjetnina, a zvučni sistem je sam po sebi mali komad umjetnosti.

Nad blagovaonskim stolom vise dizajnerski kristalni lusteri, a interijer je obogaćen i mramorom, pozlaćenim površinama, mesingom...

>>Miješavina stilova: stančić koji će oduševiti romantične duše