Večernji list
Vrijeme je za krafne, što šarenije to bolje
Podijeliti
Podijeli
Facebook
Twitter
Natrag na članak
Tradicionalno punjenje, ono s pekmezom od marelice, ali moderan dizajn i detalji od čokolade
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Pokažite svoju kreativnost prilikom ukrašavanja, iskušajte nove oblike i uorke
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Osim okusa i izgleda, jako je važno kako je hrana poslužena. Ovako servirana oduševit će svakog gosta
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Vrijeme je karnevala, pretjerivanje sa šarenilom i više je nego dobrodošlo
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Ovim šarenim ljepoticama ni najveći karakteri neće moći odloljeti. Jestive boje doživljele su pravi bum
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Ove "cvjetaste" krafne kao da dozivaju proljeće, uživajte u njima punim plućima
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Krafne inspirirane američkom kulturom udomaćile su se i kod nas, i moramo priznati, izgledaju "za prste polizati"!
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Različiti oblici, veličine, punjenja, ukrasi...mogućnosti je bezbroj, eksperimentirajte dok ne pronađete omiljeni okus i oblik
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Share
Podijeli
Facebook
Twitter
Ne propustite
bijeg od svakodnevice
Vila okružena jezerom i Alpama u kojoj nema mobitela ni televizora
povratak korijenima
Slavonija nije samo žitnica, neobične sadnice raznog bilja rastu u srcu Županje
uređenje eksterijera
Najslađi proljetni balkon, prekopirajte baš svaki detalj za oazu na otvorenom
kakva kolekcija
Genijalan stari građanski stan objedinjuje sve trendove proljetne sezone
1
/8