malo kvadrata

Mali stan vlasnici su uredili sami, a namještaj je multifunkcionalan kako bi sve stalo

Bo Concept
26.10.2021.
u 12:01

Vlasnici u prekršili nepisano pravilo da u malim stanovima moraju prevladavati svijetli tonovi i boje

Jednosobni stan u centru Dublina nalazi se u prizemlju ,a vlasnici su ga kupili 2009. prije svega zbog lijepog vrta, ali ono što im stvara, uvjetno rečeno, probleme je činjenica da je prostor ograničen.

Foto: Bo Concept

- Stan smo kupili dok se još gradio tako da je pred nama bilo, doslovno, prazno platno. Stan je vapio za osobnošću i jednostavno smo polako razvijali svoj stil. Centralna pozicija rezervirana je za udoban kauč koji smo uokvirili umjetničkim djelima i to je to, to ješ stil - kažu vlasnici.

1/11

U opremnju doma pomogli su im stručnjaci iz danskog Bo Concepta koje je na prvu začudilo odstupanje o tradicionalnog savjeta za male prostore - da budu svijetli. Naime, vlasnici su poželjeli tamnije tonove i uspjeli u tome - prostor nije ugušen.

Foto: Bo Concept

Najveća promjena u stanu odnosi se na kuhinju, a kako je vlasnik kuhar ova odluka na prvu zvuči nevjerojatno. Naime, stan je imao veliku kuhinju, ali kako se malo koristila, odlučili su skinuti ormariće, srušili dva zida i stvorili manji prostor za kuhanje otvorenog plana.

Foto: Bo Concept

Spavaća soba imala je velike ormare od poda do stropa, ali još jednom, zauzimali su previše prostora i nisu bili korišteni. Stoga  su zamijenjen iza BoConcept kredenc, zbog čega se mala spavaća soba doima većom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije