LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Elegantna vila u kojoj su se ukusno iskombinirali razni stilovi

Komadi namještaja unikatni su i uglavnom s potpisom, s njima se radila fuzija stilova u kreativan, luksuzan i personaliziran interijer
15. ožujka 2019. u 09:31 1 komentara 3452 prikaza
kuća
Foto: Mood Works/freshome
Pogledajte galeriju 1/13

Pri uređenju ove varšavske kuće, dizajneri su se vodili idejom da u nju integriraju tradicionalan namještaj na moderan način, kako bi komplimentirao klasičnoj arhitekturi kuće.

Ova vila trokatnica stoga je uređena finim materijalima, ugodnim bojama, prirodnim elementima, organskim oblicima i teksturama, no odaje suvremeni dodir u dizajniranju i dekoriranju.

kuća | Autor : Mood Work/freshome Foto: Mood Work/freshome

Komadi namještaja unikatni su i uglavnom s potpisom, s njima se radila fuzija stilova u kreativan, luksuzan i personaliziran interijer. Rezultat je topao i ugodan dom kojeg obožavaju i njegovi vlasnici i njihovi gosti.

kuća | Autor : Mood Works/freshome Foto: Mood Works/freshome

Zanimljiva je i fasada kuće, koja odiše klasikom i elegancijom i savršeno se nadovezuje na interijer, čak i bojom. Naime, jako puno elemenata u unutrašnjosti kuće sive je boje, ili se pak radi o imitaciji ultimativno popularnog betona. U sivim tonovima su tako kuhinja, stolci u blagovaoni kao i oni oko kuhinjskog otoka, jedan fragment zida u dnevnom boravku, luster je pak srebrni, i dobar dio stropova je u svjetlijim, sivim nijansama, kao i okviri od unutarnjih ostakljenih vrata, zavjese... Dnevni prostor otvorenog je plana i nadovezuje se na prostranu terasu.

kuća | Autor : Mood Work/freshome Foto: Mood Work/freshome

U hodniku se pak najviše osjetni klasični dizajnerski "moment" jer je gotovo u potpunosti uređen u starinskom stilu, ali s novim komadima.

kuća | Autor : Mood Work/freshome Foto: Mood Work/freshome

Na katu se nalaze spavaće sobe od kojih je najimpresivnija ona najveća, ali i još jedan dnevni boravak u bijelim, sivim i plavim tonovima. Kupaonica je pak potpuno bijela i vizualno "čista" te odaje spa štih.

>>Kako je klasični 'smeđi' stan postao oaza skandinavskog stila

  • Avatar Ironman0105
    Ironman0105:

    kakva trokatnica kad je s fotografije vidljivo da se radi o jednokatnici?