LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Spoj rustikalne i moderne kupaonice za kojim smo poludjeli!

Tamne, smeđe boje i muške linije ormarića razbijene su jedinstvenim izgledom kade, koja podsjeća na disko-kuglu. Kombinacija svjetlucave srebrne i brončane boje pravo je osvježenje
21. veljače 2018. u 12:49 3 komentara 3133 prikaza
Foto: Bernadetta Photography

Drvene pločice, samostojeća kada obložena mozaikom koji podsjeća na disko-kuglu, tuš s velikom glavom čiji mlaz imitira slap, oblutci na podu… sve su to jedinstveni i eklektični elementi spojeni u ovu jedinstvenu i zanimljivu kupaonicu koju su naručili privatni klijenti u Chicagu. Za neočekivanu kombinaciju materijala i finiša odgovorna je dizajnerica Magda Domachowski.

"Moji su klijenti htjeli kupaonicu u kojoj se mogu opustiti nakon dugog dana u uredu, gdje mogu zajedno provesti vrijeme i uživati u kupanju. Ovaj dizajn uključuju rustikalne i moderne elemente koji su pomiješani, a to kupaonici osigurava zanimljivost", otkrila je dizajnerica Magda Domachowski iz Euro Style Interior Design studija.

 | Autor : Bernadetta Photography Foto: Bernadetta Photography

"Vizualno središte kupaonice je svakako samostojeća kada s predivnim drvenim pločicama u pozadini. Ormarići su izrađeni po mjeri i dizajnirani u suradnji s klijentima kako bi se zadovoljile sve njihove potrebe", zaključila je Magda.

Umjesto uobičajenih ulaznih vratiju, izrađena su "stajska vrata" po mjeri, posebno za klijenta u suradnji s tvrtkom Rafal Home Improvement. Središte ove kupaonice nije veliko ogledalo, koje uravnotežuje prostoriju, nego je njegovo mjesto zauzeo prozor. Mjesta za "nju i njega" su decidirana i posebno odvojena, tako da svaki od partnera ima svoju zonu sa svojim ogledalom i pripadajućim ormarićem i ladicama.

 | Autor : Bernadetta Photography Foto: Bernadetta Photography

Brončani finiš svih slavina osigurava pravi rustikalni dojam i sjajno se nadopunjenje sa smeđim i crnim bojama koje prevladavaju u kupaonici. Prošarane sivo-smeđe pločice reflektiraju svjetlo, kojeg ionako ne manjka, s obzirom na to da kupaonica ima dva prozora.

Ova kupaonica ostavlja pravi dojam spa oaze i smiraja wellness centra. Kada i tuš su posebno odijeljeni staklenim vratima od ostatka kupaonice, ali i podom podstavljenim oblutcima. Samo zamislite da hodate po plaži…

 | Autor : Bernadetta Photography Foto: Bernadetta Photography

Tamne, smeđe boje i muške linije ormarića razbijene su jedinstvenim izgledom kade, koja podsjeća na disko-kuglu. Kombinacija svjetlucave srebrne i brončane boje pravo je osvježenje.

Zairite u našu foto-galeriju kako biste vidjeli svaki kut ove neobične kupaonice:

1 / 9