10.01.2016. u 11:00

Siječanj je idealno vrijeme za mali "makeover" interijera, nekom sitnicom ili većim komadom namještaja

Mjesec je siječanj, vrijeme velikog sezonskog sniženja. Mnogi su pohrlili iskoristiti priliku kako bi došli do svojih omiljenih komada odjeće po vrlo povoljnim cijenama. Zašto ne biste ovo vrijeme i cijene iskoristili i potražili nešto na sniženju kako biste osvježili i svoj dom?

Sada kada je prošlo vrijeme blagdana, poskidali ste blagdanske dekoracije, mogla bi to biti idealna prilika za mali makeover dnevnog boravka, ali i drugih prostorija u domu. Uzmite si malo truda i prošećite se po trgovinama, možda nađete baš onu fotelju, tepih ili policu koju ste gledali prije nekoliko mjeseci i niste je kupili jer vam se onda činila skupom.

Foto: Promo fotografija

Na rasprodaji se mogu naći i različite vrste komoda. Postavite li komodu u dnevni boravak, blagovaonicu, hodnik, spavaću sobu ili bilo koju drugu prostoriju, nećete pogriješiti bez obzira u kojem stilu je uređen vaš dom. Komoda na najbolji način spaja funkcionalnost i estetiku

.Ako vam pak treba više mjesta za sjedenje u domu, odlučite se za kupnju nove fotelje. Fotelja je vrlo atraktivan komad namještaja. Svojom bojom, materijalom i dizajnom “podiže” prostoriju i privlači pozornost. Osim što je vizualno bitan element u prostoru, pri kupnji fotelje ne smijemo zanemariti njenu udobnost i kvalitetu. Sezonsko sniženje može biti idealna prilika i za kupnju finog, kvalitetnog perzijskog tepiha koji inače zna biti podosta skup. Ovakav tepih privlači pozornost posjetitelja, pridonosi osjećaju topline u domu i poželjan je u svakoj prostoriji. Najbolje se ističe na sredini poda u dnevnom boravku. Perzijski tepih hit je u uređenju interijera i odlično se uklapa u bilo koji stil uređenja. Investirati u ovakav (kvalitetan) tepih mudra je odluka uzmemo li u obzir njegovu estetiku i dugovječnost.

Foto: Promo fotografija

Možda u vašem domu nema mjesta za novu komodu, fotelju ili koji drugi komad namještaja, a ipak biste htjeli nešto novo i drugačije. Kupite novi luster na sniženju te podnu ili stolnu lampu. Rasvjetnim tijelima u bilo kojoj prostoriji doma uvelike ćete doprinijeti vizualnoj toplini i ugođaju u interijeru.

Razmislite o novim zavjesama, dekorativnim jastucima, tapetama, slikama...Svi ovi dekorativni elementi, kao i mnoge druge sitnice za dom, u ovo vrijeme sezonskog sniženja mogu se naći po vrlo povoljnim cijenama.Pazite samo prilikom kupovine da ne nasjednete na niske cijene pa kupite i one stvari koje vam možda i nisu potrebne.

>>Kako bojama, materijalima i dekorima do tople atmosfere u domu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije