Novo

Pokret autentične ljepote na velika vrata stigao je i u Hrvatsku

28.06.2019.
u 12:20

Retuširana stvarnost i strogi beauty trendovi su iza nas, a dokazuje to sve veći broj žena koje se ne libe prigrliti svoje nesavršenosti i biti svoje

Glumica Ornela Vištica, osim po brojnim ulogama, poznata je i po svojoj iznimnoj prirodnoj ljepoti. Suptilni make up, prirodna boja kose i minimalizam koji njeguje u svom stilu, samo su neke od naznaka da su za Ornelu autentičnost i prirodnost životni stil.

Ne čudi stoga da se Ornela, kao zaštitno lice renomiranog zagrebačkog frizerskog studija Antonija, priključila Pokretu autentične ljepote koji se rapidno širi društvenim mrežama pod znakovitim nazivom #authenticbeautymovement. Nastanak ovog društvenog pokreta potpisuje novi veganski premium brand za njegu kose Authentic Beauty Concept koji vjeruje da istinska ljepota pojedinca dolazi iznutra.

Da su retuširana stvarnost i strogi beauty trendovi iza nas, dokazuje i sve veći broj žena koje se ne libe prigrliti svoje nesavršenosti i biti svoje, a u toj filozofiji pronašla se i sama Ornela koja priznaje da ne podliježe trendovima, a stav „Bez filtera“ koji propagira ovaj brand, odavno je i sama usvojila.

„Nikad me nisu privlačili trendovi ili stvari koje visoko kotiraju na ljestvici popularnosti. Velika sam ljubiteljica minimalizma i ljepote koja se čita između redaka. Svi smo mi puno više od vanjskog privida - rekla je Ornela.

Antonija Mužar, vlasnica poznatog frizerskog studija Antonija koji se priključio Pokretu autentične ljepote, prisustvovala je globalnom lansiranju Authentic Beauty Concepta u Berlinu.
Oduševljena viđenim, ova poznata frizerska stilistica već je tada bila sigurna da će filozofija branda koji potiče žene da budu svoje, oduševiti i njezine klijentice.

„Iznimno mi je drago što era strogih pravila koja se nameću ženama polako završava, a budi se svijest žena koje žele biti slobodne, autentične i svoje. Ako je to trend, ja ga apsolutno podržavam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije