Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Prekrasna kuća za odmor koju bi svatko poželio imati

Idilična vikendica na jezeru Tahoe nedaleko od Los Angelesa primjer je kako se moderna arhitektura može savršeno uklopiti u prirodni okoliš
02. veljače 2019. u 07:00 6 komentara 27533 prikaza
kuća amerika
Foto: sagemodern.com
Pogledajte galeriju 1/21

Kuća za odmor u idiličnom okruženju šume i jezera Tahoe moderna je verzija vikendica od drveta koje su nastajale tijekom posljednjih 100-injak godina u ovome području i koja svojim izgledom u potpunosti prati zakone prirodnog okoliša te se stapa s njime u jedinstvenu cjelinu.

Vikendica od 140 četvornih metara rađena je za potrebe četveročlane obitelji, te uz dnevnu zonu, ima i spavaću koja se sastoji od tri sobe – roditeljske, dječje i gostinjske. Sve prostorije uređene su moderno u sivim i smeđim tonovima uz poneki detalj u jarkim bojama poput crvene ili pak žute, a dojam rustikalnosti daju mu drvene grede i komadi namještaja izrađeni od prirodnog drveta.

kuća amerika | Autor : sagemodern.com Foto: sagemodern.com

Osim drveta i iverala, u interijeru su korišteni kamen i metal, a svi čine dobar spoj modernih i tradicionalnih materijala. Fasada je kombinacija drveta i metalne konstrukcije koju upotpunjavanju velike staklene površine bez zavjesa, kako bi što više svjetlosti doprlo u interijer, ali i kako bi se moglo uvijek gledati na prekrasne prizorie prirode kojima je vikendica okružena.

kuća amerika | Autor : sagemodern.com Foto: sagemodern.com

Moderni i jaki koloristički detalji poput taburea u garderobnnom prostoru ili pak plastičnih stolaca u blagovanju unose dinamiku u prostor te su poveznica između tradicionalnih materijala i rustikalnog stila sa suvremenim.

Za podne obloge korištene su gres ploče te laminat najviše kvalitete kako bi bio otporan na vlagu i opterećenja te se imao što duži vijek trajanja.

kuća amerika | Autor : sagemodern.com Foto: sagemodern.com

>>Kuća na jezeru oduzima dah svojom prirodnošću i toplinom

  • Boromeus:

    Od Jezera Tahoe do LA-ja samo 500 milja...hahaha

  • Startrack:

    Novinaru toje izvana fasada od ipea tj brazilskog oraha a i unutra plafon. To je skupo za svakog osim teskoj milijunasa. Lako je s ipeom gloginje mlatit.

  • draz:

    Jezero Tahoe nedaleko od Los Angeles??????? WTF