Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Kuća iz snova: nenametljiv luksuz i moderna elegancija

Kamin, moderne linije, topli materijali, keramička kupaonica, brojne staklene plohe... Sve je sjajno uklopljeno.
31. siječnja 2019. u 08:40 2 komentara 15647 prikaza
kuća Kanada
Foto: raveninside.com
Pogledajte galeriju 1/14

Kanađani nam možda mogu pozavidjeti na klimi i prirodnim ljepotama, ali ova sjeverna, hladna zemlja definitivno prednjači kad su u pitanju vrhunski uređeni interijeri, naročito u slučajevima kada se nalaze u okruženju prirode, zelenila, jezera ili pak oceana.

Privatna rezidencija za četveročlanu obitelj iz zapadnog Vancouvera jednostavno oduzima dah svojom ljepotom i jednostavnošću, u kojoj vlada stilska harmonija i pomno odabirani namještaj i detalji.

kuća Kanada | Autor : raveninside.com Foto: raveninside.com

Bez previše dekora, s taman onoliko boja i detalja koliko je dovoljno, ova obiteljska kuća s pogledom na more predivno je uređen interijer s potpisom arhitektonskog studija Raven Inside, prema čijem je projektu i napravljena kuća.

kuća Kanada | Autor : raveninside.com Foto: raveninside.com

Koliko pažnju svojom ljepotom plijeni interijer, toliko i eksterijer, s dvije prostrane terase i bazenom u kojem kada ste imate dojam da ste zapravo u moru.

Unutrašnjost doma, ali i terase opremljene su namještajem od punog drveta tamnih nijansi uz dodatak jarkih i pastelnih tonova koji ga otvaraju i daju potrebnu dinamiku.

kuća Kanada | Autor : raveninside.com Foto: raveninside.com

U njega su uspješno smješten kamin, moderne linije, topli materijali, keramička kupaonica, brojne staklene plohe, moderna kuhinja s otokom, predivna terasa s bazenom... Sve zajedno sjajno je uklopljeno.

>>Ova vikendica uz obalu Tihog oceana naprosto oduzima dah!