LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Moderna vila u Alpama pravi je "muzej" kultnog namještaja

Interijer je prepun klasičnih dizajnerskih komada, poput Barcelona fotelje, Noguchi stolića...
30. rujna 2019. u 08:00 1 komentara 7993 prikaza
Vila u Alpama
Foto: Massimo Nordari
Pogledajte galeriju 1/10

"Casa Bertelli" ime je vile u talijanskim Alpama koja će oduševiti ljubitelje moderne arhitekture i suvremenog stila uređenja interijera.

Massimo Nordari ime je arhitekta koji je projektirao ovu vilu, ugniježđenu u kamen, drveće i bilje prekrasnog alpskog podneblja. Sastoji se od dva volumena, pravokutnog oblika, postavljenih na različitim visinama, no gledaju jedna u drugu i dodiruju se balkonom koji ih spaja.

Vila u Alpama | Autor : Massimo Nordari Foto: Massimo Nordari

S prednje strane kuće, oba volumena dijelom natkrivaju prostrano i dobro zaklonjeno dvorište, koje služi kao tampon-zona između vlasnika i ulice. Pročelje krase i dvije duboke lođe koje se nadovezuju na spavaće sobe.

U prizemnom dijelu vile nalazi se većina dnevnog prostora i taj je dio, kao i garaža te vanjsko stubište, optočen kamenom koji se sjajno stapa s okolišem.

U interijeru prevladava pod od tamnog drveta i namještaj bijele boje s jako puno klasičnih komada dizajnerskog namještaja, poput Barcelona fotelje, Noguchi stolića ili Ball chair Eeroa Aarnija.

>>Meksička vila oduševit će ljubitelje hladnih materijala

  • WendyPrice:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>> www.Cash74.Com