Povratak na članak

Dugo smo ga čekali, sad je Franko's pizza & bar otvorio svoja vrata

Čarolija recepture, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, namirnice koje osvajaju te potpuni užitak za sva osjetila, samo su neke od karakteristika najiščekivanijeg mjesta u gradu
Objava 12. ožujka 2019. 12626 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 10
  • Berlioz:

    S obzirom da pizzeria još nije otvorena ne može se znati kakva će biti pizza pa je očito riječ o reklami ali koja suprotno pozitivnim propisim nije označena kao takva. Nadam se da ćete platiti kaznu zbog toga.

    17:54 12. 3. 2019.
  • zelja71:

    Hoće li pizze zbilja biti minijaturne kao ove na slikama?

    00:48 13. 3. 2019.
  • Avatar Hazl113
    Hazl113:

    A o cijeni nigdje ni riječi.

    22:05 12. 3. 2019.
  • Avatar ambientocclusser
    ambientocclusser:

    Ma glavno da je usred hrvatske sve "cool" i da je čak i banalno brašno specijalno uvezeno iz italije i kamen za peć iz Napulja, jer fuj hrvatsko, mi neznamo speć glupi kruh namazan dodacima. Nee, to je "čarobna receptura ... prikaži još!a koju su svi čekali". Vidim vrlo objektivan članak ozbiljnog novinara. Sigurno niste dobili "članak" od vlasnika ?

    04:28 13. 3. 2019.
  • horvat_:

    dal imaju žuju ?

    18:52 12. 3. 2019.
  • Ten-kre:

    A tek mjesta za parking za goste.

    19:04 12. 3. 2019.
  • Jahutockakom:

    Sparoge,orah,limeta,mortadela od vepra s tatrufima!?? Pa tko takve kerefeke stavlja na pizzu?? Sto fali jednoj capricciosi ili slavonskoj? To je valjda previse seljacka pizza za ovu snobovsku pizzeriju? Cuj mjesecima su stvarali recepturu za tijesto- ono, brasno,voda,sol,kvasac i malo ulja,koja ... prikaži još! raketna znanost, ko da kuhaju pekinsku patku!? Nasa brasna ne valjaju nego to mora biti neko ultra,mega,giga specijalno brasno direktno iz Italije,ma joooj.. Sudeci po sastojcima cijene ce biti paprene, ali glavno da je danas sve "cool" ili jos bolje tj.gore "najcool", ne da ste nepismeni nego ste iritantni s tim izmisljanjima sto besmislenijih izraza.

    07:38 13. 3. 2019.
  • Avatar grbadeva
    grbadeva:

    jedva čekam ovu sa tartufima, špekom i safaladom

    2 19:52 12. 3. 2019.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.