Dugo smo ga čekali, sad je Franko's pizza & bar otvorio svoja vrata
Čarolija recepture, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, namirnice koje osvajaju te potpuni užitak za sva osjetila, samo su neke od karakteristika najiščekivanijeg mjesta u gradu
Komentari 10
Hoće li pizze zbilja biti minijaturne kao ove na slikama?
dal imaju žuju ?

A o cijeni nigdje ni riječi.

Ma glavno da je usred hrvatske sve "cool" i da je čak i banalno brašno specijalno uvezeno iz italije i kamen za peć iz Napulja, jer fuj hrvatsko, mi neznamo speć glupi kruh namazan dodacima. Nee, to je "čarobna recepturaa koju su svi čekali". Vidim vrlo objektivan članak ozbiljnog novinara. Sigurno niste dobili "članak" od vlasnika ?
Sparoge,orah,limeta,mortadela od vepra s tatrufima!?? Pa tko takve kerefeke stavlja na pizzu?? Sto fali jednoj capricciosi ili slavonskoj? To je valjda previse seljacka pizza za ovu snobovsku pizzeriju? Cuj mjesecima su stvarali recepturu za tijesto- ono, brasno,voda,sol,kvasac i malo ulja,koja raketna znanost, ko da kuhaju pekinsku patku!? Nasa brasna ne valjaju nego to mora biti neko ultra,mega,giga specijalno brasno direktno iz Italije,ma joooj.. Sudeci po sastojcima cijene ce biti paprene, ali glavno da je danas sve "cool" ili jos bolje tj.gore "najcool", ne da ste nepismeni nego ste iritantni s tim izmisljanjima sto besmislenijih izraza.
A tek mjesta za parking za goste.

jedva čekam ovu sa tartufima, špekom i safaladom
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
S obzirom da pizzeria još nije otvorena ne može se znati kakva će biti pizza pa je očito riječ o reklami ali koja suprotno pozitivnim propisim nije označena kao takva. Nadam se da ćete platiti kaznu zbog toga.