Hrabro

Dom s tamnim zidovima i svijetlim podovima može izgledati jako cool, evo sjajnog primjera

shutterstock
05.01.2022.
u 13:13

Namještajem u svijetlim nijansama, slojevitim dekoriranjem u drugoj boji pa čak i novim premazom, moguće je poboljšati izgled svog doma

Tamni zidovi doma mogu dominirati prostorijom toliko da ona djeluje zagušljivo i beživotno, no ako i pogriješite prilikom odabira boje ili ste pak slučajno dobili tamni nijansu, uz nekoliko brzim poteza, svoj tamni dom možete posvijetliti, a kako to učiniti navodi bhg.com

Namještaj i dekoracije

Jednostavan način kako posvijetliti prostoriju odabir je namještaja i dekoracija u svjetlijoj nijansi. Veliku razliku učinit će svjetle zavjese, ali i umjetnine.

1/10

Na ovaj način, stvorit ćete kontrast u prostoru i dati mu lakši izgled.

Foto: shutterstock

Rasvjeta

Osim što mogu biti dekoracije, rasvjetna tijela svojom će svjetlošću posvijetliti prostor i uvelike ga izmjeniti. 

Drugi premaz

Dakako, jedan od načina kako sobu učiniti svjetlijom, dodatni je premaz u svjetlijoj nijansi kojeg ćete samo nanijeti na već postojeću boju.

Slojevito dekoriranje

Uz tamne zidove poigrajte se dodavanjem druge boje kako bi prostoru dali dubinu, a na taj ćete način posvijetliti prostor bez gubitka bogate nijanse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije