Naslovnica Interijeri

50 nijansi plave: interijer divne mješavine stilova

Paleta boja korištenih u ovom interijeru seže od pastelnih to tamnih, a zajedno daju eklektičan efekt
22. studenoga 2018. u 08:30 1 komentara 4045 prikaza
stan
Foto: divadecor.ru
Pogledajte galeriju 1/13

Azurno plava kuhinja, vintage dvosjed, klasične eames stolice, otkačen, moderan luster, cigleni zid, "keep calm" dekori..., sve to u dnevnoj zoni, a da izgleda dobro? Upravo je to uspjelo ruskoj dizajnerici Zhenyji Zhdanovi koja je u ovom ženskom stanu uspješno iskombinirala razne stilove, jarke boje, meke teksture i neobične dezene.

Naravno, sve je dobro promišljeno i upotrebljena je velika doza kreativnosti, no finalni rezultat je odličan. Odvažila se na tamne podove, ne tako čest i prililno hrabar izbor.

stan | Autor : divadecor.ru Foto: divadecor.ru

Zidovi i zavjese su sivi, no zato su namještaji i dekor u upečatljivim tonovima počevši od kuhinje, do jastučića, postera, metalnih ukrasa... Paleta boja korištenih u ovom interijeru seže od pastelnih to tamnih, a zajedno daju eklektičan efekt. Interijer je ujedno i intiman i udoban, no i zabavan.

stan | Autor : divadecor.ru Foto: divadecor.ru

Kuhinja je pak vrhunac interijera. Azurno plave fronte savršeno naglašavaju crni retro hladnjak te blagovaonski stol i stolice. Zanimljivost je i širok raspon sivih tonova u tkaninama, na zidovima, u opremi poput lustera.

stan | Autor : divadecor.ru Foto: divadecor.ru

Točka na i svakako je svježe cvijeće u bakrenoj vazi kao i zid obložen zrcalom, smješten nasuprot izvora prirodnog svjetla. Šarmantan je i kutak za čitanje opremljen starinskim komadima.

stan | Autor : divadecor.ru Foto: divadecor.ru

Spavaća soba neodređenog je stila i izgleda prilično egzotično s plavim zidom iza uzglavlja. Od plave se boje nije bježalo ni u kupaonici dok u hodniku dominira sivi ton.

>>Šarmantna planinska koliba: 350 m2 za vikend uživanja

  • Avatar zea
    zea:

    Gola cigla u kuhinji...nije to ružno, ali pretpostavljam da su u toj kuhinji ne kuha ništa više više od vode za čaj...Kako se uopće cigla može obrisati od masnoće, ma samo i od prašine ?