UltraSilencer ZEN

Vrijeme je da upoznate najtiši usisavač na svijetu

Foto: Promo
UltraSilencer ZEN
Foto: Promo
electrolux usisavač
Foto: Promo
electrolux usisavač
Foto: Promo
UltraSilencer ZEN
Foto: Promo
UltraSilencer ZEN
20.05.2016.
u 08:30
S jedinstvenom razinom buke od samo 58 decibela, Electroluxov usisavač je toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi
Pogledaj originalni članak

Electrolux je lansirao revolucionarni usisavač UltraSilencer ZEN, kojim je opovrgnuo mit koji tvrdi da usisavači niske razine buke imaju loše radne performanse čišćenja.

Jedinstvenom razinom buke od samo 58 decibela, UltraSilencer ZEN najtiši je usisavač na svijetu – toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi. Electrolux istraživanja su već davno pokazala kako je zvuk usisavanja najiritantniji zvuk u kućanstvima, pa je Electrolux u razvoju novih proizvoda imao samo jedan cilj - smanjenje razine buke.

- Electrolux istraživanje pokazalo je da 36% potrošača smatra da je njihov usisavač previše bučan, a čak 90% potrošača kaže kako njihov sljedeći usisivač mora biti tiši od sadašnjega. Njihov stav je logičan, jer u današnjim, manjim životnim prostorima tišina postaje vrlo cijenjena vrijednost. Naša želja je bila transformirati neugodno i bučno iskustvo usisavanja u priliku za ljude da stvore mirne i sretne domove, a to smo postigli usisavačem UltraSilencer ZEN“, rekla je Anamarija Rogić, Marketing Manager tvrtke Electrolux.

Foto: Promo

Prva generacija UltraSilencer usisavača lansirana je 2002. godine. Istraživanja i eksperimenti doveli su do kontinuiranog poboljšanja, kao i kombinacije patenata tijekom godina, pa tako novi UltraSilencer™ ZEN ima jedinstveno nisku razinu zvuka od 58 decibela. Tajna je u tehnologiji Silent Air koja optimizira protok zraka i omogućuje usisivaču da poboljša performanse uz istovremeno smanjenje razine zvuka.

Silent ZEN™ sustav sa slojevima izolacije stvara miran doživljaj čišćenja. Optimizirano Silent AeroPro crijevo s glatkim unutarnjim profilom dodatno pomaže smanjenju buke.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.