Promo

Voda za kuhanje tjestenine, kave ili čaja iz - slavine

Voda za kuhanje tjestenine, kave ili čaja iz - slavine
20.11.2017.
u 10:32
Dugi postupak kuhanja vode sada je stvar prošlosti! Sustav za vodu GROHE Red brzo zagrijava filtriranu vodu do 100 °C i staje na kraj zamornom čekanju
Pogledaj originalni članak

Priprema, pozor, kuhaj! Vrela voda za pripremanje kave i čaja ili za kuhanje tjestenine dostupna je u bilo kojem trenutku izravno iz kuhinjske slavine jednostavnim pritiskom na tipku.

Dugi postupak kuhanja vode sada je stvar prošlosti! Sustav za vodu GROHE Red brzo zagrijava filtriranu vodu do 100 °C i staje na kraj zamornom čekanju. Sustav je jednostavan za uporabu i vrlo siguran. TÜV je testirao i odobrio tehnologiju GROHE ChildLock jer je tvrtki GROHE sigurnost najmlađih ukućana posebno važna. GROHE Red istovremeno štedi vodu, energiju i troškove i time omogućuje život u stopostotnoj udobnosti.

Bezvremenski dizajn slavine savršeno pristaje uz jedinstveni stil svake kuhinje, stoga je ne treba skrivati od pogleda. Verzija Mono miješalice GROHE Red za vruću vodu, nadopunjuje postojeću kuhinjsku miješalicu. Verzija Duo miješalice GROHE Red, opskrbljuje vas vrelom i rashlađenom vodom iz slavine i potpuno zamjenjuje prethodno ugrađenu kuhinjsku miješalicu. U toj je verziji dovod obične i kipuće vode odvojen. Oprema uključuje i bojler s integriranim filtrom. Bojler zapremnine od tri ili pet i pol litara lako se može ugraditi ispod svakog uobičajenog sudopera. Ugradbeni filtar može se ponovno naručiti u internetskoj trgovini GROHE i promijeniti kod kuće jednom rukom.

Za razliku od grijanja vode u čajniku ili na ploči za kuhanje, GROHE Red grije upravo onoliko vode koliko vam je potrebno. Niti veće količine vrele vode potrebne primjerice za pripremu špageta ne predstavljaju nikakav problem. Zahvaljujući funkciji za punjenje spremnika moguće je odjednom uzeti do tri litre kipuće vode.

Šalicu čaja ili dječju bočicu možete napuniti izravno iz kuhinjske slavine bez straha da ćete se opeći: patentirani, ugrađeni regulator mlaznice jamči stalan mlaz kipuće vode bez opasnih polijevanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.