Novo

Uskoro se otvara novo hit mjesto za ljubitelje pizze

Uskoro se otvara novo hit mjesto za ljubitelje pizze
26.01.2019.
u 07:00
. Riječ je o Franko’s Pizza & Bar, koji će se u skoroj budućnosti otvoriti u Branimirovoj ulici, a čije uređenje potpisuje arhitektica Ivana Vrban
Pogledaj originalni članak

Zagreb, koji je, kada govorimo o gastro sceni, u siječanj i novu 2019. krenuo jako, uskoro će biti bogatiji za još jedno ‘it’ mjesto za odlazak na pizzu, ali i druženja uz koktele i pomno izabrana vina.

Riječ je o  Franko’s Pizza & Bar, koji će se u skoroj budućnosti otvoriti u Branimirovoj ulici. Franko’s Pizza & Bar pripada kategoriji pizzauranta, restorana specijaliziranih za pizze i koktele, a kako bi sve bilo na nivou, uz samog vlasnika i investitora koji je osobno pohađao prestižnu školu za izradu pizza u Firenci, tu su i vanjski suradnici i konzultanti Marin Vanjak iz poznate zagrebačke pizzerije O’Hara i talentirani hrvatski barmen Darko Uremović, koji su cijeloj priči pridonijeli svojim savjetima i ekspertizom u vlastitom područjima djelovanja.

Interijer je, ako je suditi prema objavljenim 3D projekcijama vrlo elegantan, nenametljiv i ugodan, u trendi nijasnama i od kvalitetnih materijala. Prevladavju zlatna i plava koje su zaslužne za glamuroznu atmosferu. Zgodno je dodati da  Franko’s Pizza & Bar ima i terasu. Uređenje interijera potpisuje arhitektica Ivana Vrban.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.