humanitarno

Uručen JYSKov vrtni namještaj i oprema Društvu za pomoć osobama s invaliditetom "GOLUBOVI" iz Županje

Uručen JYSKov vrtni namještaj i oprema Društvu za pomoć osobama s invaliditetom "GOLUBOVI" iz Županje
15.09.2021.
u 15:16
Predstavnici JYSKa posjetili su društvo „GOLUBOVI“, gdje je Terezija Nemetz sa suradnicima, preuzela donaciju ispred udruge
Pogledaj originalni članak

Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK obradovao je štićenike Društva za pomoć osobama s invaliditetom "GOLUBOVI" iz Županje novim proizvodima za uređenje vrta i unutarnjeg prostora. Tim povodom, najavljen je i dolazak JYSKa u grad i otvaranje prve trgovine u Županji.

Predstavnici JYSKa posjetili su društvo „GOLUBOVI“, gdje je Terezija Nemetz sa suradnicima, preuzela donaciju ispred udruge.

„Uvijek se trudimo prepoznati potrebe sredine u koju dolazimo. Našim dolaskom u Županju ne otvaramo samo nova radna mjesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Posebno mi je drago da smo imali prilike korisnicima barem malo uljepšati dane“, izjavio je Dražen Eldić, Retail manager JYSKa za Hrvatsku.

Udruga „GOLUB“ osnovana je s ciljem doprinosa zaštiti i unaprjeđenju socijalnog, gospodarskog i pravnog položaja osoba s invaliditetom. Primarno rade na poboljšanju kvalitete življenja i slobodnog vremena te ostvarivanju prava osoba s invaliditetom.

Predsjednica  udruge, Gordana Tomić ovom prigodom zahvalila je djelatnicima JYSKa „  Neizmjerno smo zahvalni na ovoj lijepoj donaciji koja će uvelike poboljšati naše aktivnosti, te ih učiniti ljepšim i ugodnijim.“

JYSK trgovina u Županji za kupce će svoja vrata otvoriti 23. rujna 2021. u 9 sati, na adresi Franje Račkog 34. Trgovina će poslovati na preko 1.200 metara kvadratnih i zapošljava sedam novih djelatnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 3.000 trgovina u 50 država širom svijeta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 zaposlenih uz godišnji promet od oko 4,4 milijarde eura.

Otvorenje će se slaviti ne samo s odličnim cjenovnim popustima i ponudama već i poklonima za kupce kao što su popluni i madraci za prvih 100 kupaca te na dan otvorenja recikliranim torbama za kupovinu My Blue bag za svakog kupca.

„Naša trgovina u Županji je jedna od najljepših koje sam vidio. Poseban fokus bit će na studiju madraca i asortimanu namještaja i dekoracija koji je posebno dobro naglašen u modernoj trgovini uređenoj prema skandinavskom konceptu. Siguran sam da će kupci imati inspirativno iskustvo kupovine“, izjavio je Dominik Stažić, District manager u JYSKu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.